SCORET: Erik Mjelde jubler sammen med kaptein Håvard Storbæk (t.v.) etter å ha scoret i fjor. Søndag scoret han i 2-0-seieren mot Ull/KIsa
SCORET: Erik Mjelde jubler sammen med kaptein Håvard Storbæk (t.v.) etter å ha scoret i fjor. Søndag scoret han i 2-0-seieren mot Ull/KIsa Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Sandefjord nærmer seg Eliteserien

Hadde full kontroll da Ull/Kisa ble slått 2-0. Sandefjord er kun ett poeng opprykk til Eliteserien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ull/Kisa - Sandefjord 0-2 (0-0)

Sandefjord vant 2-0 i søndagens oppgjør på Jessheim Stadion etter scoringer fra Erik Mjelde og OBOS-ligaens toppscorer Pontus Engblom.

Sandefjord har nå et forsprang på seks poeng til Start som ligger på tredjeplass, og trenger bare ett poeng på de to siste rundene for å sikre opprykk.

Aalesund er allerede klar for Eliteserien og har vunnet Obosligaen.

Sandefjord møter Jerv på hjemmebane i neste runde, og avslutter borte mot Eliteserie-klare Aalesund i siste serierunde.

Viktig seier for Kongsvinger

Kongsvinger slo KFUM 1-0 i kampen om kvalikplassene i 1. divisjon fotball søndag. Notoddens poengtap mot Tromsdalen gir Skeid fornyet håp i nedrykkskampen.

KFUM hadde en gyllen mulighet til å feste et grep om kvalikplassen med seier mot Kongsvinger hjemme på Ekeberg. I stedet var det bortelaget som vant, hvilket gjør at kampen om kvalikplassene tetner seg til.

Nest-Sotra opp på 4. plass

Nest-Sotra vant knepent 1-0 borte mot Jerv søndag. Seieren gjør at bergenslaget går opp på tredjeplass, rett foran Kongsvinger og KFUM.

Vinnermålet var det Peter Nergaard som sto for da han kontant satte ballen i mål etter fint framspill av Kristoffer Stephensen. Stephensen trikset med seg ballen og sendte den 45 grader inn i feltet og da var Nergaard sikker foran mål.

Nergaard var nær ved å bli tomålsscorer like før slutt, men det endte med en veldig fortjent 1-0 seier for Nest-Sotra.

Notodden snublet mot bunnlaget Tromsdalen

Tromsdalen har rykket ned for lengst, men kunne stikke kjepper i hjulene for bunnkollega Notodden. Telemarkingene så ut til å kontrollere inn en enkel seier med 3-1 ledelse til pause, men en kjempetabbe av keeper Espen Vasby ga Tromsdalen håp om poeng. Det endte 3-3.

(@NTB)