Nytt tap for Zuccarellos Wild

Minnesota Wild gikk på nok et tap i sesongen da de møtte Nashville Predators på bortebane i NHL torsdag. Mats Zuccarellos lag tapte 0–4.

TAP: Minnesota Wild tapte nok en kamp torsdag. Foto: Mark Zaleski/AP Photo

Etter torsdagens tap står Wild med tre seire på ti kamper så langt i sesongen.

Torsdagens oppgjør i Nashville startet med en målfri første periode, før kampens to første mål ble satt i andre periode. De målene var det finnen Miikka Salomäki og svensken Calle Järnkrok som sto for. Første nettkjenning ble satt etter bare 37 sekunder, mens svensken satte andre mål 30 sekunder før periodens slutt.

I tredje periode fikk Wild nok et bakmål. Det var det Predators-spilleren Craig Smith som satte etter nesten sju minutter. Ikke lenge før kampens slutt økte hjemmelaget ledelsen ytterligere da Colton Sissons sørget for det fjerde målet til Predators.

Mats Zuccarello som har vært ute med skade i en periode, spilte også torsdag. Han fikk 17 minutter og 11 sekunder på isen.

Minnesota Wild ligger nederst på tabellen i sin divisjon i NHL, mens torsdagens motstander lå før kampen på 2.-plass.