Martial begravde bortespøkelset for Solskjær og United

Ole Gunnar Solskjær var fornøyd med å vinne på bortebane for første gang på 232 dager. Kristiansunderen likte imidlertid dårlig hvordan laget hans fremstod i perioder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Partizan - Manchester United 0-1 | se sammendrag øverst på siden

Elleve kamper. Sju tap. 232 dager.

Så lang tid hadde det gått siden bragden mot PSG i Champions League og det som var sist gang Manchester United vant på bortebane. Men torsdag kveld ble marerittrekken brutt.

Lettet, men misfornøyd Solskjær

Borte mot Partizan i Europaligaen dro Ole Gunnar Solskjærs mannskap i land den etterlengtede seieren - uten å imponere på noen som helst måte.

– Vi fikk et resultat, men prestasjonen var ikke det vi virkelig håpet på, sier Solskjær.

Kampens eneste scoring kom etter at 19-årige Brandon Williams stormet inn i feltet og skaffet et straffespark, som Anthony Martial iskald sendte i nettet like før pause.

Solskjær var lettet etter 1-0-seieren. Han hyllet forsvarsarbeidet til Harry Maguire, Phil Jones og Marcos Rojo, samt Williams, som han mente var banens beste, men likte dårlig hvordan laget fremstod i perioder.

– Jeg er ikke spesielt fornøyd med måten vi spilte på, spesielt den andre omgangen. Vi gir dem altfor mange muligheter til å slå innlegg, slik at vi måtte forsvare oss i boksen. Men det klarte gjorde vi bra. Vi holder nullen igjen, sier Solskjær, som så laget ble presset dypt etter hvilen.

– Måten vi forsvarte oss litt lenger opp i banen på var ikke bra.

– Ikke på vårt beste

At unggutten Williams skaffet straffe skal United prise seg lykkelige over, for Partizan var det førende laget hjemme på eget gress i Beograd.

Bortsett fra heading fra Scott McTominay og et stolpeskudd fra Jesse Lingard skapte United lite. Partizan hadde også et skudd i stolpen i den første omgangen, før de dominerte fullstendig etter hvilen.

United ble spilt meget lave og hadde stort sett samtlige spillere bak ballen når Partizan hadde den. Vertskapet produserte flere store sjanser, men uten at trykket og mye ballbesittelse resulterte i scoringer.

At det endte 15-5 i sjanser gir et god bilde av hvordan kampen så ut.

– Vi var ikke på vårt beste. Det var litt slurvete i perioder. Vi visste nok at den første seieren skulle bli 1-0 som vi måtte slite oss til. Det er sånn det var i kveld, sier Maguire, som bar kapteinsbindet for United.

1-0-seieren gjør at United kan avansere fra gruppen med hjemmeseier over Partizan i neste runde.