KLAR: Conor McGregor annonserte på en pressekonferanse i Moskva torsdag at han skal bokse igjen i januar.
KLAR: Conor McGregor annonserte på en pressekonferanse i Moskva torsdag at han skal bokse igjen i januar. Foto: Pavel Golovkin

McGregor gjør comeback i januar

Conor McGregor (31) er klar for kamp igjen. Men motstanderen er ennå ikke bestemt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Direkte overraskende kan det vel ikke kalles at iren gjør comeback i MMA-oktagonen.

31-åringen varslet at han ga seg med MMA (mixed martial arts) i mars, men sa at han returnerer fullt fokusert under en pressekonferanse i Moskva torsdag.

Kampen skal arrangeres i Las Vegas 18. januar neste år, og selv om McGregor vet hvem som blir motstander, så ville han ikke ut med.

– Datoen er fastlagt. Det spiller ingen rolle hvem jeg møter.

McGregor har ikke vært i aksjon siden i oktober 2018. Da tapte han for Khabib Nurmagomedov. McGregor sier at han ønsker seg en returkamp mot Nurmagomedov og fulgte deretter opp med en rekke æreskjellende utspill mot sin tidligere motstander.

McGregor har nok ikke glemt det som skjedde i etterkant av den forrige matchen. Etter at Nurmagedov hadde blitt utropt til vinner hoppet han ut av ringen og angrep McGregor-leiren. McGregor ble også utestengt og bøtelagt etter å ha bidratt med sitt under tumultene i etterkant.

McGregor er tidligere UFC-mester i en rekke vektklasser og har i flere år vært det største navnet i den barske sporten. McGregor la også opp i april 2016, men var i ringen igjen bare tre måneder senere.

I hjemlandet risikerer McGregor å bli tiltalt for å ha forsøkt å ha slått til en tilfeldig fyr på en bar.

(©NTB)