PÅ GAMLE TRAKTER: Divock Origi er tilbake i Genk, denne gang som Liverpool-spiller. På bortetribunen var det hengt opp et banner som ble dårlig mottatt av Liverpool FC.
PÅ GAMLE TRAKTER: Divock Origi er tilbake i Genk, denne gang som Liverpool-spiller. På bortetribunen var det hengt opp et banner som ble dårlig mottatt av Liverpool FC. Foto: Yorick Jansens

Liverpool fordømmer penis-banner av Origi

– Svært støtende og upassende, sier Liverpools talsperson.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Et banner med et manipulert bilde av en naken Divock Origi med en unormalt stor penis og Champions League-pokalen var hengt på bortetribunen før Liverpools kamp mot Genk på Luminus Arena onsdag kveld.

Etter hvert banneret av Liverpool-angriperen, som spilte ungdomsfotball i nettopp Genk, tatt ned og fjernet.

– Banneret er svært støtende og upassende. Vi fordømmer bruken, og vi ba om å få fjernet det så fort vi ble gjort oppmerksomme på det, sier en talsmann fra Liverpool, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Merseyside-klubben opplyser at de kommer til undersøke hvem som tok med banneret og deretter komme med en reaksjon.

Med en skadefri Mohamed Salah tilbake i startoppstillingen er Origi henvist til benken mot Genk.

Belgieren er blitt en kulthelt blant Liverpool-supporterne etter å ha scoret flere viktige mål forrige sesong, inkludert da han avgjorde Merseyside-derbyet mot Everton på overtid og med to scoringer i 4-0-seieren over Barcelona i Champions League-semifinalen, før han også scoret mot Tottenham i finalen.