Kong Kane satte kronen på verket i Spurs' storseier

– Endelig fyrer Tottenham på alle sylindrene, sier TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham-Røde Stjerne 5-0

Se alle målene øverst.

Tottenham slo tilbake etter ydmykelsen mot Bayern München i forrige Champions League-kamp med å høvle over Røde Stjerne hjemme.

5-0-seieren var en kjærkommen opptur for Tottenham som har hatt en grusom oktober.

Etter 2-7-tapet for Bayern, ble det 0-3 for Brighton i Premier League. I helgen berget de ett poeng hjemme mot Watford i sluttminuttene.

Harry Kane, som før kampen omtalte perioden som hans tøffeste tid i klubben, scoret to. Han startet ballet, og satte kronen på verket med sin frekke 5-0-scoring.

– De trengte dette Tottenham. De trengte en triumf i Europa. De trengte en kveld med senkede skuldre, sier TV 2-kommentator Kasper Wikestad.

Det er Kane enig i.

– Det var bra. Akkurat det vi trengte å gjøre. Dette var den perfekte måten å svare på den dårlige rekken med resultater, sier Kane etter kampen.

Vil ikke avsløre managerprat

Til helgen venter Liverpool på Anfield.

– Vi har en en lang vei å gå. Forhåpentlig kan vi bygge på dette. Liverpool er en tøff kamp som kommer. De har åpenbart startet sesongen fantastisk, men forhåpentlig kan vi vinne den kampen.

Etter kampen samlet Mauricio Pochettino laget i garderoben, før de fikk møte pressen. Heung-min Son vil ikke si hva manageren sa.

– Det er hemmelig, gliser Son til TV 2.

– Det er veldig, veldig viktig å få et resultat, men måten vi spilte på og presterte var vel så viktig. Vi viste den riktige karakteren.

Vidåpent forsvar

De liljehvite hadde gjennom kampen ingen problemer med å gli seg gjennom Røde Stjerne-forsvaret.

Et tidlig ledermål fra Harry Kane og to fra Heung-min Son sørget for at Spurs ledet 3-0 til pause.

– Det er en drømmeomgang fra Tottenham, som endelig fyrer på alle sylindrene, sa TV 2s fotballekspert Brede Hangeland.

I andreomgang skapte hjemmelaget sjanse på sjanse. Erik Lamela la på til 4-0, før Harry Kane altså fullbyrdet ydmykelsen.

– Tottenham har fått gode arbeidsforhold, men de skal ha ros for at de har utnyttet det godt, sier ekspertkommentator Petter Myhre.

– De var gode og sprudlet offensivt. En fantastisk kveld på jobben for Spurs-jobben.

Bayern vant

I den andre kampen i gruppe B vant Bayern München 3-2 borte mot Olympiakos.

Youseff El-Arabi ga hjemmelaget ledelsen, før Robert Lewandowski snudde kampen med en dobbel. Corentin Tolisso la på til 3-1, før Guilherme reduserte for Omar Elabdellaouis klubb.

Nordmannen spilte hele kampen for Olympiakos som ligger sist i gruppen med ett poeng.

Tyskerne leder gruppen med ni poeng på tre kamper. Tottenham klatrer til andreplass med sine fire poeng, mens Røde Stjerne har tre poeng.