Mann angrepet av ungdomsgjeng i heis

En mann i 40-årene ble natt til søndag angrepet av en gjeng med ungdommer i en heis på Romsås senter i Oslo. Mannen behandles på sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hendelsen skal ha skjedd rundt en halvtime etter midnatt.

– I heisen fra perrongen og opp til senteret skal han ha blitt angrepet og slått av det som beskrives som en gjeng med ungdommer, forteller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Ambulansepersonell ble sendt til stedet der de fant fornærmede omtåket, med kutt i ansiktet og smerter i kroppen. Han ble kjørt til sykehuset for behandling.

Klokken 05 søndag morgen opplyser Sara Fredriksen ved Krimvakta i Oslo til NTB at mannen ikke er alvorlig skadd.

Det var en venn av fornærmede som varslet politiet omtrent klokken 01, en halvtime etter at volden fant sted. Fornærmede selv husker ikke noe av hendelsen.

Senere søndag morgen opplyser operasjonsleder Tor Grøttum til TV 2 at det fortsatt er uavklart om dette dreier seg om blind vold, eller om det kan knyttes til de uprovoserte voldshendelsene i Oslo natt til lørdag.

– Vi har avhørt fornærmede, men han var ganske omtåket, så vi har ikke fått all verden ut av ham, sier Grøttum.

Ingen har så langt blitt pågrepet. Han sier at de foreløpig har veldig lite beskrivelse av gjerningspersonene, men at videoopptak fra stedet kanskje kan gi svar.