Isabel ute av Skal vi danse

For syvende gang i år måtte en kjendis forlate dansegulvet i Nydalen. Denne gang ble det Isabel Raad (25).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kveld kjempet seks gjenværende kjendiser om å få bli igjen i danse-konkurransen i Nydalen.

Etter en spennende duell mellom blogger Isabel Raad (25) og NRK-programleder Christian Strand (39), var det til slutt Raad som fikk minst stemmer og måtte legge danseskoene på hylla.

Uventet

– Helt ærlig hadde jeg aldri trodd jeg skulle komme så langt. Alle er så sykt flinke og jeg har seriøst sett at jeg har ikke vært på nivå med de andre, så det var helt greit at jeg røk ikveld, sa Raad etter det var klart at det var hun som røk.

Samtidig forsikret hun om én ting, som for øvrig kanskje setter fart på romanseryktene som har versert rundt hun og dansepartneren i det siste:

– Benjamin derimot kommer jeg til å henge mye med fremover, lo hun.

Se Raad og Jayakoddy uttale seg om ryktene hos God kveld Norge.

Strand kunne dermed puste lettet ut da det ble klart at han er sikret en uke til i konkurransen.

– Nå er jeg visst blitt en sånn duell-fyr! Jeg er så sykt glad, for det var jo jeg som hadde bestemt dette, og det hadde vært så kjedelig hvis det var nå det skulle ryke, og vi har stått på så mange uker, sa Strand da det ble klart at han fikk fortsette.

Denne sesongen har også tidligere Frp-politiker Per Sandberg (59), forretningskvinne Bahareh Letnes (29), TV-profil Adrian Sellevoll (21), tidligere Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær (50), tidligere håndballspiller Trine Haltvik (54) og stortingspolitiker Sandra Borch (31) forlatt Skal vi danse.

GRUPPE-DUELL: Jentene teamet sammen i gruppa «Nobodys Angels», og knuste guttenes poengscore. Foto: Espen Solli / TV 2
GRUPPE-DUELL: Jentene teamet sammen i gruppa «Nobodys Angels», og knuste guttenes poengscore. Foto: Espen Solli / TV 2

Gruppedans endret alt

Nytt for kvelden var at kjendisene selv kunne velge musikk og kostyme til sine danser, samt at deltakerne måtte lære en ekstra gruppedans hvor guttene og jentene skulle konkurrere mot hverandre.

Før gruppedansen lå guttene best an på poengtavla, men dette ble snudd på hodet etter at begge gruppene hadde fremført sine danser. Dommerne slaktet gutta og gav dem kun 24 poeng – mens jentene fikk ros og ble belønnet med 37 poeng.

«STARBOYZ»: Dommerne mente det ble for mye «armer og bein» i guttenes dans, og ga dem kun 24 poeng. Foto: Espen Solli /TV 2
«STARBOYZ»: Dommerne mente det ble for mye «armer og bein» i guttenes dans, og ga dem kun 24 poeng. Foto: Espen Solli /TV 2

– Altså, jeg elsker dere, men her ser det ut som dere har satt sammen dansen på et nachspiel, uttalte dommer Merethe Lingjærde til en litt skuffet guttegjeng.

– Dere knuste jo de andre. Det var bare «woow», helt rått å se, skrøt dommer Egor Filipenko etter jentenes opptreden.

Hvis det hadde vært opp til dommerne måtte altså to av guttene i duell, men etter seernes stemmer ble det klart at Strand og Raad måtte kjempe om å få bli med videre.

I gruppedansen tok jentene med publikum på fest i fortiden med en Gatsby-inspirert dans til låta «A Little Party Never Killed Nobody», mens guttene danset til en miks-låt av Daft Punks «Harder Better Faster Stronger» og «Get Lucky».

Jørgine nest nederst

Influencer Jørgine Massa Vasstrand (30) har vært en favoritt fra start, og har levert blant de høyeste poengsummene hver lørdag. Denne gang havnet hun derimot nest nederst på poengtavla, før poengene fra gruppedansen var medregnet.

AKROBATISK: Jørgine og Jørgen på parketten lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2
AKROBATISK: Jørgine og Jørgen på parketten lørdag kveld. Foto: Espen Solli / TV 2

– Du har lagt lista veldig høyt, og det er veldig, veldig høy vanskelighetsgrad på det du gjør. Men når det er sagt, det som er farlig med å jobbe eksplosivt det er at man kan miste noe av finessene i det, kommenterte dommer Merete Lingjærde og fikk støtte fra meddommer Tore Petterson:

– Jeg blir veldig imponert over at du står her og nesten ikke er sliten en gang. Jeg synes du danser kjempefint men jeg er litt redd det kan bli for mye akrobatikk for meg. Hvis dans går over til å å bli uten den følelsen og finessen som Merete snakker om så blir det turn, sa Petterson.

Skal vi danse kan du se på TV 2 lørdager klokken 19.30 eller på TV 2 Sumo.