Først forrige uke ble det kjent at Manchester Citys Oleksandr Zinchenko var kjæreste med den ukrainske TV-profilen Vlada Sedan.

Da Vlada Sedan skulle intervjue noen ukrainske landslagsspillere i forbindelse med kvalifiseringen til EM i 2020, avbrøt plutselig Oleksandr Zinchenko seansen og plantet et kyss på kinnet til Sedan, skriver BT.dk.

LES OGSÅ: City-stjerne kysset kvinnelig reporter under direktesending

Dermed fikk både lagkamerater, fansen og mediene i Ukraina bekreftet at fotballprofilen og TV-reporteren var et par.

Zinchenko og Sedan har nemlig holdt forholdet hemmelig i lang tid.

FRIDDE: City-profilen fridde og fikk ja og et kyss.
FRIDDE: City-profilen fridde og fikk ja og et kyss. Foto: Oleksandr Zinchenko/Instagram

– Noen få personer visste om det. Jeg sa det også til noen av mine lagkamerater fra Ukraina forrige uke, fortalte Oleksandr Zinchenko Channel Football 1/2 – som Vlada Sedan jobber for – tidligere denne uken.

Etter at forholdet ble offentlig kjent har Manchester City-spilleren ikke ligget på latsiden. Onsdag fridde han til kjæresten på Ukrainas nasjonalstadion, og dokumenterte det hele på Instagram.

Han sparte ikke på noe i frieriet, og hadde tatt med seg flere hundre røde roser formet som et hjerte for å gjøre det hele litt mer romantisk.

– Den viktigste dagen i mitt liv, skriver Oleksandr Zinchenko, som fikk et rungende «ja» på frieriet fra sin TV-kjæreste Vlada Sedan.

Se dette innlegget på Instagram

👽

Et innlegg delt av Vlada (@v.lada_sedan)

22 år gamle Oleksandr Zinchenko ble hentet til Manchester City i 2016, men ble lånt ut til PSV. i 2017. Denne sesongen har han startet seks kamper og kommer inn som innbytter i én i sesongstarten i Premier League.