FRIDDE OG FIKK JA: Oleksandr Zinchenko fridde til TV-kjæresten på Ukrainas nasjonalstadion.
FRIDDE OG FIKK JA: Oleksandr Zinchenko fridde til TV-kjæresten på Ukrainas nasjonalstadion. Foto: Oleksandr Zinchenko/Instagram

City-profil (22) holdt forholdet hemmelig – overrasket med frieri på stadion

Manchester City-profilen Oleksandr Zinchenko fridde til kjæresten, TV-verten Vlada Sedan, på Ukrainas nasjonalstadion.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Først forrige uke ble det kjent at Manchester Citys Oleksandr Zinchenko var kjæreste med den ukrainske TV-profilen Vlada Sedan.

Da Vlada Sedan skulle intervjue noen ukrainske landslagsspillere i forbindelse med kvalifiseringen til EM i 2020, avbrøt plutselig Oleksandr Zinchenko seansen og plantet et kyss på kinnet til Sedan, skriver BT.dk.

LES OGSÅ: City-stjerne kysset kvinnelig reporter under direktesending

Dermed fikk både lagkamerater, fansen og mediene i Ukraina bekreftet at fotballprofilen og TV-reporteren var et par.

Zinchenko og Sedan har nemlig holdt forholdet hemmelig i lang tid.

FRIDDE: City-profilen fridde og fikk ja og et kyss.
FRIDDE: City-profilen fridde og fikk ja og et kyss. Foto: Oleksandr Zinchenko/Instagram

– Noen få personer visste om det. Jeg sa det også til noen av mine lagkamerater fra Ukraina forrige uke, fortalte Oleksandr Zinchenko Channel Football 1/2 – som Vlada Sedan jobber for – tidligere denne uken.

Etter at forholdet ble offentlig kjent har Manchester City-spilleren ikke ligget på latsiden. Onsdag fridde han til kjæresten på Ukrainas nasjonalstadion, og dokumenterte det hele på Instagram.

Han sparte ikke på noe i frieriet, og hadde tatt med seg flere hundre røde roser formet som et hjerte for å gjøre det hele litt mer romantisk.

– Den viktigste dagen i mitt liv, skriver Oleksandr Zinchenko, som fikk et rungende «ja» på frieriet fra sin TV-kjæreste Vlada Sedan.

Se dette innlegget på Instagram

👽

Et innlegg delt av Vlada (@v.lada_sedan)

22 år gamle Oleksandr Zinchenko ble hentet til Manchester City i 2016, men ble lånt ut til PSV. i 2017. Denne sesongen har han startet seks kamper og kommer inn som innbytter i én i sesongstarten i Premier League.