SINGEL: Lars Berrum (t.h) fortalte om bruddet i podkasten han har sammen med Martin Beyer-Olsen (t.v). Foto: Frode Hansen/NTB scanpix
SINGEL: Lars Berrum (t.h) fortalte om bruddet i podkasten han har sammen med Martin Beyer-Olsen (t.v). Foto: Frode Hansen/NTB scanpix

Brudd for komiker

Avslørte sin nye sivilstatus i podkasten «Berrum og Beyer snakker om greier».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tirsdagens utgave av podkasten «Berrum og Beyer snakker om greier», kunne Lars Berrum (33) fortelle at han og kjæresten går hver til sitt etter et åtte år langt forhold.

Flytter fra hverandre

Femten minutter ut i episoden begynner Berrum å fortelle at han for tiden er på leilighetsjakt.

– Jeg har ikke snakket om dette med familie, men har ikke problemer med å si det. Jeg og kjæresten min har gjort det slutt, så det er derfor jeg har vært på visninger for å leie leilighet, sier han til kompanjong Martin Beyer-Olsen (39).

Berrum, som er utdannet sykepleier, vant i 2016 bransjeprisen Stå opp-prisen. Han er for tiden aktuell med sitt første solo-show Tuttifruttiland, i tillegg til å ukentlig spille inn podkast-episoder sammen med komiker-kollega Beyer-Olsen.

Var sammen i åtte år

Berrum har jevnlig nevnt kjæresten i podkasten. Han forteller til makkeren at bruddet har vært en ryddig prosess.

– Vi har gjort det slutt – jeg og kjæresten min – og det har jeg ikke problemer med å prate om. Dette er ikke noe som skal være hemmelig, men det er greit å informere nære venner først. Jeg må ringe de etterpå for å informere – hvis vi skal ha dette med i podkasten, sier 33-åringen åpenhjertig til lytterne.

Videre forklarer Berrum at det romantiske forholdet gjennom åtte år har utviklet seg til et godt vennskap.

Berrum ønsker ikke å kommentere bruddet overfor TV 2.