Sverige - Spania 1-1

Etter å ha sparket ballen ut etter en times mot Sverige spill satte David De Gea seg ned på Friends Arena og ristet på hodet.

Spanjolen hadde åpenbart vondt, for han ble umiddelbart byttet ut. Da han gikk av banen, dro keeperen på det ene beinet, før Kepa Arrizabalaga tok over plassen i mål.

De Gea rakk imidlertid å slippe inn mål før han måtte ut, for fem minutter etter pause satte Marcus Berg inn 1-0. Den svenske ledelsen holdt til Rodrigo Moreno utlignet til 1-1 på overtid.

De Geas skade er åpenbart dårlig nytt for Manchester United og Ole Gunnar Solskjær, som søndag skal opp mot serieleder Liverpool i den TV 2 Sport Premium-sendte storkampen.

TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt påpekte allerede i pausen at De Gea så ut til å ha problemer.

– Jeg syntes han tok seg litt på kneet. Han holdt på med et eller annet, men vi får håpe det ikke er alvorlig. Solskjær har nok skadeproblemer om de ikke skulle slite på keeperplass i tillegg, sa Thorstvedt i TV 2s studio.

Paul Pogba, Anthony Martial og Jesse Lingard har også slitt med skader den siste tiden. Skulle skaden til De Gea bety at han er ute mot Liverpool, kommer etter alt å dømme Sergio Romero inn mot erkerivalen.

Liverpool har på sin side førstekeeper Alisson Becker klar til storkampen etter at brasilianeren skadet seg i seriepremieren mot Norwich.