Slik starter Norge i skjebnekampen mot Romania

Sjekk hvordan Lars Lagerbäck har satt opp laget mot Romania.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

20.00: Se Romania – Norge

Norge klarte 1-1 mot Spania på Ullevaal lørdag, men må vinne mot Romania på Arena Nationala for å ha sjansen til å kapre andreplassen i gruppen som gir EM-billett.

Håvard Nordtveit måtte ut med en smell i kampen mot Spania, og erstattes av Even Hovland. Ellers stiller Norge med de samme utvalgte som i den svært så solide kampen mot Spania.

– Det er ingen store endringer å snakke om. Håvard Nordtveit måtte ut med skade sist. Inn kom Hovland, han spilte solid. Hovland og Ajer skal stå all bakerst. Ødegaard og King starter igjen på topp, det er to spillere som virkelig kan straffe Romania, sier TV 2-ekspert Jesper Mathisen.

Tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen tror Norge har gode muligheter til å sikre seg de tre poengene som trengs for å holde liv i drømmen om å komme til EM.

– Slik som Norge fremstår nå, så bør det være en fair sjanse til å vinne denne kampen her om vi kommer opp på samme nivå som mot Spania. Men Romania kan klare seg med ett poeng. Det kan ikke vi, sa tidligere landslagssjef Egil Drillo Olsen i TV 2s studio før kampstart.

Landslagstrener Lars Lagerbäck har valgt å starte med følgende elleve spillere mot Romania:

Rune Jarstein - Omar Elabdellaoui, Even Hovland, Kristoffer Ajer, Haitam Aleesami - Markus Henriksen, Sander Berge, Ole Selnæs, Stefan Johansen - Martin Ødegaard - Joshua King