Neymar-sagaen har bydd på mye gjennom de siste månedene.

Koblingen til Barcelona og Real Madrid, ryktene om at fotballstjernen selv ønsket seg vekk fra Paris Saint-Germain, og misnøye fra fansen dekker noe av det.

I august kom PSG-fansen med klar beskjed til Neymar og koblingen til andre klubber da de stilte opp med bannere under kampen mot Nimes.

Påskriften «Ha deg vekk» kunne ikke mistolkes.

I et lengre intervju med britiske The Guardian åpner PSG-trener Thomas Tuchel om den siste tids hendelser. Så snart sommerens overgangsvindu stengte, og det med fremdeles Neymar som en del av PSG, måtte Tuchel starte prosessen med å integrere og motivere en av hans største stjerner på nytt.

– Supporterne har uttrykt hva de mener og jeg forstår dem absolutt. De har en rett til å uttrykke seg. De er stolt av klubben sin, og det er ikke kjekt når man hører en av spillerne snakke i uke etter uke om at han ønsker å forlate klubben, sier Tuchel åpenhjertig og legger til:

– Som jeg sa til Neymar, noen ganger er det slik i livet. Du må erkjenne sannheten og takle konsekvensene.

Selv om ikke Neymar, som nå er ute med skade i fire uker, har stått høyest hos PSG-fansen den siste tiden, har Tuchel fine ting å si om brasilianeren.

– Neymar har et godt hjerte. Noen ganger er det litt vanskelig å se at han er en hyggelig person når du kun ser ham spille fra utsiden, men han er en hyggelig fyr.