Hazard åpnet Real-målkontoen: – Den avslutningen er verdt sin vekt i gull

Årets overraskelse i La Liga yppet seg, men klarte ikke å hamle opp med Eden Hazard og Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid - Granada 4-2 (2-0)

Se Hazards scoring i vinduet øverst!

Saken oppdateres!

Ligaleder Real Madrid tok i mot ligatoer og årets store overraskelse Granada på Santiago Bernabéu lørdag.

Det var kanskje ikke mange som hadde trodd det før sesongen, men det var rett og slett en toppkamp i den spanske hovedstaden.

– Det er lekkert

Real Madrid fikk en grytidlig ledelse da Gareth Bale serverte en lekker pasning til Karim Benzema etter bare to minutter.

I det 34. minutt måtte Toni Kroos gi seg for dagen, som rett og slett ikke klarte å fullføre kampen. Inn kom Luka Modrić.

På overtid i førsteomgang spilte Federico Valverde opp til Eden Hazard som økte til 2-0 med en strålende avslutning. Det var Hazards første scoring i La Liga etter overgangen fra Chelsea.

– Det er lekkert. Herlig startet av Hazard, mannen som er hentet for store, store summer får det endelig til her. Den avslutningen der er verdt sin vekt i gull. Hazard er i gang og da kommer Real Madrid til å bli skumle, sier kommentator Endre Olav Osnes.

Drømmetreff for Modrić

Etter pause var Hazard på nytt involvert da han etter 61 minutter serverte Modrić som hamret inn 3-0 i krysset. Det var også kroatens første scoring for sesongen.

– Vanvittig scoring, utbryter kommentator Osnes.

– Den lille trollmannen ser sitt snitt til å hamre den i krysset når han får muligheten. Det er en herlig scoring, legger han til.

Fem minutter senere ble Granadas Carlos Fernández felt av Alphonse Aréola. Real Madrid-målvakten fikk gult kort, mens Fernández fikk straffe.

Darwin Machís reduserte til 1-3 for Granada med et nydelig straffespark.

Full fyr på Bernabéu

Med underkant av et kvarter igjen å spille reduserte Domingos Duarte til 2-3 for Granada og plutselig var det full kamp igjen i Madrid.

– Det er helt utrolig, smått utrolig. De fikk et forvarsel, Real Madrid. Det er helt utrolig det som egentlig skjer her nå. Real Madrid med så god kontroll klarer å slippe rett og slett Granada inn igjen i kampen, oppsummerer Osnes.

Dermed ble det et stort trykk fra Granada de siste minuttene. Men James Rodríguez stoppet all tvil da han satte inn 4-2 på overtid. Det ble også sluttresultatet.