TAPTE DANSEDUELLEN:

Trine Haltvik ble sendt ut av Skal vi danse

Det ble delt ut 40 poeng fra dommerne hele to ganger under Skal vi danses eventyrkveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere håndballspiller Trine Haltvik (54) ble den femte kjendisen som måtte forlate årets Skal vi danse.

Hun møtte NRK-programleder Christian Strand (39) i danseduell.

TV-seerne og alle de fire dommerne ønsket Strand, som kom på førsteplass i forrige uke, videre i konkurransen.

– Vi har det egentlig fint. Men det er som i toppidretten, vi trenger nedtrapping. Så vi kan ikke slutte å danse i dag. Kanskje vi må danse videre i noen måneder, sier Haltvik i programmet etter exiten.

Hun forteller at hun har hatt en strålende tid i Skal vi danse med dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker (34).

– Jeg har virkelig kost meg og gledet meg til hver trening, selv om jeg også har vært kjempefrustrert, sier hun.

Se Trines siste dans i videoen i toppen av saken.

UTE AV DANSEN: Trine Haltvik og Glenn Jørgen Sandaker.
UTE AV DANSEN: Trine Haltvik og Glenn Jørgen Sandaker. Foto: Espen Solli / TV 2

– Rettferdig

Haltvik havnet nederst på dommernes resultatliste denne lørdagen. Tidligere har hun også vært i bunnen.

– Det var rettferdig at jeg røk ut nå. Jeg har nådd langt, over all forventning, så jeg var noen uker på overtid nå, sier hun til God kveld Norge.

Denne sesongen har også tidligere Frp-politiker Per Sandberg (59), forretningskvinne Bahareh Letnes (29), TV-profil Adrian Sellevoll (21) og tidligere Vålerenga-direktør Jan Tore Kjær (50) forlatt Skal vi danse.

Full pott til to par

Det var høyt nivå på parketten denne lørdagen, da temaet var eventyr. Dommerne delte ut 40 poeng til hele to par.

Aleksander Hetland (36) fikk full pott for sin Nøtteknekkeren-dans, mens Victor Sotberg (28) leverte til 40 poeng da han danset til Løvenes Konge.

Like bak på resultatlisten kom Emilie Nereng (23) med 39 poeng. Til tross for de høye dommerpoengene, havnet Nereng som tredje nederst på resultatlisten til slutt.

Slik var Skal vi danse-kvelden:

NRK-programleder Christian Strand (39) og Marianne Sandaker (31) åpnet showet med en paso doble inspirert av eventyret om Askeladden. Dommerne var ikke helt overbeviste og ga paret 28 poeng.

Influenser Isabel Raad (25) og Benjamin Jayakoddy (25) danset slowfox til låten «A Whole New World» fra Disney-filmen om Aladdin. De fikk 30 poeng av dommerne.

Tidligere håndballspiller Trine Haltvik (54) og Glenn Jørgen Sandaker (34) danset quickstep inspirert av eventyret om Mary Poppins. Dommerne mente at Haltvik må levere bedre på dette tidspunktet i sesongen, og de ga henne 24 poeng.

Influenser Jørgine Massa Vasstrand (30) og Jørgen Nilsen (29) danset samba inspirert av Disney-filmen Vaiana. Paret fikk dommerskryt og 36 poeng.

Tidligere proffsvømmer Aleksander Hetland (36) og Nadya Khamitskaya (36) fikk full pott for sin paso doble, som var inspirert av Nøtteknekkeren. Hetland ble rørt til tårer av dommernes tilbakemeldinger og 40 poeng.

Dommerne lot seg også imponere av youtuber Victor Sotberg (28) og Rikke Lund (24), som danset quickstep inspirert av Disney-filmen Løvenes Konge. For andre gang denne lørdagen ble det delt ut 40 poeng av dommerne.

Tidligere blogger Emilie «Voe» Nereng (23) og Ivo Havranek (32) danset tango inspirert av Alice i Eventyrland. Dansepartneren Santino Mirenna (25), som fortsatt sliter med en skadet skulder, var også med på dansenummeret. Trioen sikret seg hele 39 poeng fra dommerne.

Senterpartiet-politiker Sandra Borch (31) og Bjørn Wettre Holthe (38) avsluttet dansekvelden med en slowfox til låten «Let it go» fra Disney-filmen Frost. Dommerne ble ikke helt overbevist over Borch og ga paret 25 poeng.

Se Skal vi danse lørdag på TV 2 og TV 2 Sumo.

Følg livet i kulissene i Dansebobla torsdag og søndag på TV 2 Sumo.