SLÅR TILBAKE: Pierre-Emerick Aubameyang lar seg ikke pille på nesen av Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke.
SLÅR TILBAKE: Pierre-Emerick Aubameyang lar seg ikke pille på nesen av Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke. Foto: Luca Bruno

Aubameyang i heftig ordkrig med sin tidligere arbeidsgiver

– Du er en klovn, skriver Arsenal-spissen på Twitter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Arsenal-Standard Liège på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo torsdag klokken 20.50.

Onsdag kom Borussia Dortmunds frittalende direktør Hans-Joachim Watzke med en dårlig skjult stikker mot tidligere Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang.

Den gabonske spissen byttet i januar 2018 ut den tyske Bundesliga med spill i Premier League for Arsenal.

På samme tid byttet han også ut Mesterligaen med Europaligaen ...

Dortmund-direktøren legger ikke skjul på hva han mener var Aubameyangs motivasjon.

– Aubameyang, som spiller bra for Arsenal, vil trolig bli varm om hjertet når han sjekker bankkontoen sin, men på onsdager vil han bli nedfor fordi han må se Champions League på fjernsynet, sa Watzke til den tyske avisen Suddeutsche Zeitung, gjengitt av Daily Mail.

– Du er en klovn

Aubameyang forbereder seg i skrivende stund på å møte Standard Liège i Europaligaen. Men stikkeren fra Dortmund-sjefen har ikke gått Arsenal-stjernen hus forbi. På Twitter har 30-åringen levert et ramsalt svar på beskyldningene fra Watzke.

«Det er best for deg at jeg ikke prater om den virkelige grunnen til at jeg forlot Dortmund, Mr Watzke. Du er en klovn,» skriver han og legger ved en klovne-emoji for virkelig å hamre inn budskapet.

Sommeren før Aubameyang forsvant ble Ousmane Dembélé solgt til Barcelona for 105 millioner euro. Dortmund hevdet lenge at det var uaktuelt å slippe spilleren, og overgangen gikk først i gjennom etter at unggutten gikk til streik.

Aubameyang mener Dembélé-overgangen viser at det er Watzke som er den grådige av de to.

«Jeg husker den gangen du sa vi aldri kom til å selge Ousmane, men da du fikk se mer enn 100 millioner, var du den første til å ta pengene. Ikke snakk om penger, vær så snill!! La meg være i fred, vær så snill.»

Se Arsenal-Standard Liège på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo torsdag klokken 20.50.