Bayern ydmyket Tottenham: – Det er en liten tragedie

Bayern München ydmyket Tottenham i London.

Tottenham - Bayern München 2-7

Tottenham ble ydmyket på hjemmebane av Bayern München i Champions League. Tyskerne ga seg ikke før det sto 7-2 på resultattavlen og hjemmesupporterne fosset ut av stadion.

Se Bayerns målfest øverst i saken!

Det var en svært skuffet Tottenham-manager Mauricio Pochettino som møtte TV 2 etter kampen.

– Det skjedde. Når man spiller mot et lag som Bayern München, som har den kvaliteten de har, så kliniske som de var, så kan sånne ting skje. Vi er et lag som tenker på motstandernes mål og vi vil alltid gå fremover på banen. Da etterlater man rom, og når man gir det til sånne lag, med slik kvalitet og så kliniske, kanskje mer enn vanlig, så må vi betale prisen. Det er veldig skuffende for vi startet veldig bra. Den første halvtimen var fantastisk, det er den beste perioden vi har spilt denne sesongen, sier Pochettino til TV 2.

Det er første gang Tottenham slipper inn syv mål på hjemmebane, og nå bær Spurs-manageren fansen om å holde sammen.

– Det jeg kan si til fansen er at vi må holde sammen, spillerne også. Det er tøft å akseptere et slikt resultat, men vi må ha holde sammen. Det er fortsatt tidlig i sesongen og slike situasjoner må bare hjelpe oss til å bli sterkere, sier argentineren.

Spurs fikk en god start hjemme mot formsterke Bayern München, men tyskerne slo voldsomt tilbake etter Heung-Min Sons scoring.

Joshua Kimmich og Robert Lewandowski sørget for snuoperasjon med hvert sitt langskudd før pause. I starten av andre omgang banket Serge Gnabry inn to mål på ett drøyt minutt.

– Tottenham-laget gjør feil, Totteham-laget gir bort ledelse, som vi så mot Olympiakos, som vi så mot Arsenal i Nord-London-derbyet. Det er et eller annet som ikke stemmer for Pochettinos lag, utbrøt kommentator Øyvind Alsaker etter Bayern Münchens fjerde scoring i London.

Tottenham reduserte en gang etter at Harry Kane var sikker fra krittmerket, men Bayern var langt fra ferdig.

Serge Gnabry fullførte hat tricket alene med Hugo lloris, før Lewandowski banket inn 6-2 til bortelaget. Gnabry, som har fortid i Arsenal, scoret sitt fjerde mål like før slutt og Bayern ydmyket Tottenham 7-2 i London.

– Å tape 2-7 er en liten tragedie som reiser mange tunge spørsmål for denne klubben, kommenterte Alsaker.

Bayern München leder gruppe B med full pott etter to kamper, Tottenham ligger sist med ett poeng.

– Det er noe av sykeste jeg har sett. Snakk om et lag som så kjempegode ut i 35 minutter, da var Tottenham det beste de har vært denne sesongen. Det endte i total kollaps og slipper inn syv mål på hjemmebane, sier TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt etter kampen.