Guro Reiten scoret sine første ligamål for Chelsea

Guro Reiten scoret to ganger da Chelsea vant 4-0 borte mot Bristol City i den engelske toppdivisjonen søndag.

TOMÅLSSCORER: Guro Reiten scoret sin første ligamål for Chelsea. Foto: Paul Childs

Den norske landslagsprofilen sendte Chelsea i ledelsen allerede etter fire minutter. Det var hennes første mål i ligaen siden overgangen til engelsk fotball. Seks minutter senere var Reiten på plass igjen. Hun satte inn 2-0 på volley etter forarbeid av Erin Cuthbert.

Ji So-yun økte til 3-0 til Chelsea etter 17 minutter. Sophie Ingle sto for kampens siste mål da hun scoret 4-0-målet for Chelsea etter pause.

Det kunne blitt to norske målscorere søndag. Maria Thorisdottir fyrte av et godt skudd i den andre omgangen, men ble stoppet av en god redning. Thorisdottir hadde blitt byttet inn noen minutter tidligere. Maren Mjelde spilte i likhet med Reiten fra start.

Med søndagens seier er Chelsea fortsatt ubeseiret i den engelske toppdivisjonen. London-laget ligger på tredjeplass med sju poeng på tre kamper. Topper gjør byrival Arsenal, som er foran Manchester City på målforskjell. Begge har ni poeng.

Reiten meldte overgang til Chelsea fra LSK Kvinner før denne sesongen.