Regjerende norgesmester Frisk Asker ble presset av Narvik, men klarte å dra i land seieren.
Regjerende norgesmester Frisk Asker ble presset av Narvik, men klarte å dra i land seieren. Foto: Håkon Mosvold Larsen

Tre mål på tre minutter sørget for ny Frisk-seier

Narvik hentet opp 0-2 borte mot serieleder Frisk Asker, men tre skjebnesvangre minutter ødela for gjestene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frisk vant sin sjette strake kamp for sesongen tross en liten sluttspurt fra Narvik. Gjestene pyntet på resultatet to ganger i sluttperioden, og oppgjøret endte 6-4 i favør Frisk.

Dermed tok de regjerende norgesmesterne fra Asker tilbake tabelltoppen i eliteserien fra Stavanger. Stavanger er på sin side ubeseiret etter fem kamper.

Søndag gikk Frisk tidlig opp i en oppskriftsmessig ledelse, de var foran 2-0 allerede etter ti minutter. Men gjestene svarte på tampen av perioden og utlignet etter to kjappe scoringer av Connor Hurley og Svein Falk-Larssen.

Narvik kjempet godt i den andre perioden, men med tre og et halvt minutt igjen av den andre perioden raknet det fullstendig for laget fra Nordland.

Først satte Endre Medby inn sitt andre mål i kampen til 3-2 til Frisk. Så var det Alexandre Lavoie sin tur. Han økte til 4-2 to minutter senere. Så sto det 5-2 minuttet senere da Viktor Granholm var iskald alene med keeper.

Narvik klarte aldri å hente inn ledelsen til Frisk i den tredje perioden, selv om Arttu Niskakangas reduserte til 3-5 og Joachim Engesveen til 4-6.

(©NTB)