Tre mål på tre minutter sørget for ny Frisk-seier

Narvik hentet opp 0-2 borte mot serieleder Frisk Asker, men tre skjebnesvangre minutter ødela for gjestene.

Regjerende norgesmester Frisk Asker ble presset av Narvik, men klarte å dra i land seieren. Foto: Håkon Mosvold Larsen

Frisk vant sin sjette strake kamp for sesongen tross en liten sluttspurt fra Narvik. Gjestene pyntet på resultatet to ganger i sluttperioden, og oppgjøret endte 6-4 i favør Frisk.

Dermed tok de regjerende norgesmesterne fra Asker tilbake tabelltoppen i eliteserien fra Stavanger. Stavanger er på sin side ubeseiret etter fem kamper.

Søndag gikk Frisk tidlig opp i en oppskriftsmessig ledelse, de var foran 2-0 allerede etter ti minutter. Men gjestene svarte på tampen av perioden og utlignet etter to kjappe scoringer av Connor Hurley og Svein Falk-Larssen.

Narvik kjempet godt i den andre perioden, men med tre og et halvt minutt igjen av den andre perioden raknet det fullstendig for laget fra Nordland.

Først satte Endre Medby inn sitt andre mål i kampen til 3-2 til Frisk. Så var det Alexandre Lavoie sin tur. Han økte til 4-2 to minutter senere. Så sto det 5-2 minuttet senere da Viktor Granholm var iskald alene med keeper.

Narvik klarte aldri å hente inn ledelsen til Frisk i den tredje perioden, selv om Arttu Niskakangas reduserte til 3-5 og Joachim Engesveen til 4-6.