Marcel Lelienhof om den nye kjærligheten: – Viser at det er håp

GOD KVELD NORGE: Marcel Lelienhof (53) har holdt en lav profil etter bruddet med Mia Gundersen (57). Nå får vi endelig bli kjent med hans nye kjæreste Sissel Fylling (46).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

God kveld Norge møtte paret på photoshoot, hvor Lelienhof jobbet som fotograf og Fylling som make-up artist.

– Det er mye lettere å jobbe med en du ikke bor sammen med, for de går hjem til seg selv. Hvis det blir noe gnisninger, må vi ta det med hjem, sier en lattermild Lelienhof.

– Når man bor sammen, tar vi ikke med privatlivet på jobben og det syns jeg vi løser godt. Det er god stemning mellom oss på jobben også, svarer makeup-artisten.

Paret møttes i voksen alder, og fant kjærligheten raskt.

– Det viser at det er håp hvert fall, mener fotografen.

– Endelig, sier jeg. Det er ikke alltid den første man lander på som blir den siste, mener Fylling.

– Haha, det høres ut som du snakker om dueskit. «Nå landet jeg på han her», ler Lelienhof.

– Nei, men det er jo sånn, man forandrer seg jo, svarer Fylling.

– Vi har sakte, men sikkert, bygget opp et liv og kjøpt oss et nydelig hus. Det blir en helt ny familiekonstellasjon som man må finne ut av. Så skal vi lære oss å leve sammen på godt og vondt, og foreløpig har det gått veldig fint. Jeg føler meg kjempeheldig, rett og slett, forteller fotografen.

Deler på barna

Lelienhof har to sønner fra ekteskapet med Mia Gundersen, Amente (23) og Daniel (15), mens Fylling har en jente på 10 år fra før.

– Ja, nå er de felles. Hennes datter er 10 år, min yngste er 15, men det går fint, det tar jo tid for dem å bli kjent. Det er jo litt rare aldre også, de er litt sjenerte, forteller Lelienhof.

– Vi var på en deilig tur til New York, hvor det ble tett på og man blir kjent med hverandre. De to yngste fikk mye tid sammen og det er jo helt supert. De er veldig fine barn, svarer Fylling.

– Hva er det beste med forholdet da?

– Det beste er enkelt å snakke om. Marcel er veldig enkel å bo sammen med, han har god humor og lave skuldre, forteller Fylling.

– Det beste med Sissel er at hun er veldig kjærlig og har godt humør. Det er alltid «elskling» på telefonen og hun er glad når du kommer hjem. Jeg holdt på å si «glad når du står opp», men da er du trøtt, ler Lelienhof.

Ny bok

Lelienhof gjorde suksess med dokumentarboken «Helvetes engler». Nå planlegger han en ny dokumentarbok med tittel «Vann og brød», som skal handle om soning i Norge.

– Boken skal handle om hvordan det er å sitte i fengsel. Hvordan det er for familien og de som jobber i fengsel, samtidig som jeg skal se på ulike typer soning. Rett og slett få et skråblikk på om det fungerer bra, forteller fotografen.