FRASTJÅLET KLOKKE. Kasper Dolbergs luksusklokke ble stjålet av hans egen lagkamerat.
FRASTJÅLET KLOKKE. Kasper Dolbergs luksusklokke ble stjålet av hans egen lagkamerat. Foto: Yann Coatsaliou

Fikk svindyr klokke frastjålet av lagkamerat

18-åringen Lamine Diaby-Fadiga innrømmer å ha stjålet klokken til sin danske lagkamerat Kasper Dolberg. Han risikerer å være ferdig i OGC Nice.

Tyveriet skal ha skjedd 16. september i garderoben på treningsanlegget til den franske klubben.

Dolberg anmeldte saken forrige uke. Politiet henvendte seg raskt til andre spillere i troppen, og ble spesielt oppmerksom på én.

Luksusklokke

Det var Diaby-Fadiga.

18-åringen har nå innrømmet, i samråd med advokatene sine, at det var han som stjal klokken. Han har beklaget tyveriet til Dolberg, kaptein Dante og trener Patrick Vieira, og har lovet å gjøre opp for seg.

Det melder nyhetsbyrået AFP.

Klokken har en estimert verdi på svimlende 70 000 euro, ifølge den franske avisen L'Équipe. Det tilsvarer om lag 700 000 norske kroner.

Diaby-Fadiga risikerer straff for tyveriet. Ifølge AFP og L'Équipe, kan det gå så langt som at kontrakten med klubben termineres.

Lokal unggutt

Den franske unggutten har seks opptredener i Ligue 1 for Nice, og har aldersbestemte landskamper for Frankrike.

18-åringen er født i Grasse, omtrent 30 kilometer fra Nice, og kom til klubben som 13-åring. Spissen var ute fra april til starten av september med en ankelskade. Han var nettopp tilbake i trening da tyveriet fant sted i garderoben.

Dolberg ble hentet fra Ajax for i overkant av 200 millioner kroner i sommer. Dansken spilte for Amsterdam-laget som kom helt til semifinalen i Champions League sist sesong.