Lionel Messi ble byttet ut i pausen i 2-1-seieren over Villareal tirsdag. Foto: Joan Monfort
Lionel Messi ble byttet ut i pausen i 2-1-seieren over Villareal tirsdag. Foto: Joan Monfort

Barcelona bekrefter Messi-skade

Lionel Messi har en belastningsskade i venstre lår, opplyser Barcelona onsdag. Superstjernen startet tirsdag for første gang i høst, men måtte ut ved pause.

Messi har siden begynnelsen av august slitt med en skade leggen, og den nye skaden var en stygg strek i regningen for et lag som har hatt en skuffende sesongstart.

– Førstelagsspiller Leo Messi har en belastningsskade i adduktormuskelen i venstre lår, heter det i en uttalelse fra klubben.

– Han er ute av spill, og rehabiliteringen vil avgjøre når han er tilgjengelig igjen.

Messi holdt seg til lysken da han måtte gi seg halvveis i 2-1-seieren over Villarreal. Trener Ernesto Valverde avdramatiserte situasjonen etter kampen, men sa at han måtte avvente nærmere undersøkelser onsdag.

Det er ganske sikkert at Messi mister bortekampen mot Getafe lørdag. Det er uvisst om han kan bli klar til hjemmekampen mot Inter i mesterligaen neste uke.

Messi mistet de første kampene denne sesongen på grunn av skaden i leggen. Han gjorde innhopp mot Borussia Dortmund i mesterligaen og Granada i serien før han fikk starte tirsdag. Han la opp til Antoine Griezmanns tidlige ledermål.

Seieren var Barcelonas tredje denne sesongen, på sju kamper i ulike turneringer.

(©NTB)