KNIVSTIKKING: Politiet har pågrepet to personer etter knivstikkingen i Ski onsdag ettermiddag.
KNIVSTIKKING: Politiet har pågrepet to personer etter knivstikkingen i Ski onsdag ettermiddag. Foto: Eirik Havenstrøm / TV 2

Mann alvorlig skadet etter knivstikking – to personer pågrepet

En mann betegnes som alvorlig skadet etter en knivstikking i Ski onsdag ettermiddag. To personer er pågrepet, og politiet skal sitte på video av selve knivstikkingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den skadde ble fraktet til Akershus Universitetssykehus med det som betegnes som alvorlige skader.

Politiet fikk beskjed om hendelsen klokken 16.52. Meldingen kom fra vitner til knivstikkingen, som fant sted utenfor Kiwi i Gamleveien.

– Vi har sikret videoer fra vitner. Etter det jeg forstår skal det være videoer av selve knivstikkingen, sier operasjonsleder Ronny Årstein til TV 2.

Det ble først meldt at én gjerningsmann hadde stukket fra stedet, men politiet opplyste kort tid etter at de jaktet to gjerningspersoner.

En mann og en kvinne ble sett syklende vekk fra stedet.

– Vi jobber nå med å få kontroll på disse. De ble sett syklende i retning Ski stasjon. Vi har alt av ledige enheter i området inne i søket, sa Årstein til TV 2 da de fortsatt var på frifot.

Like etter klokken 17.30 opplyser politiet at de har kontroll på tre personer som kan knyttes til knivstikkingen.

– En kvinne i slutten av 20-åra og en mann i 30-åra er pågrepet på Ski stasjon. I tillegg er en annen mann som var med dem innbrakt til stasjonen. Vi undersøker om han har noe med dette å gjøre, sier Årstein.

Klokken 22.10 opplyser Årstein at de vet mer om bakgrunnen og hendelsesforløpet i forbindelse med knivstikkingen, men at de av hensyn til etterforskningen ikke ønsker å gå ut med den informasjonen.

I forbindelse med hendelsen har det oppstått forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen ved stasjonen, ettersom politiet fryktet at gjerningspersonene skulle komme seg på et tog og stengte stasjonen.