De siste dagene har Meghan Markle og prins Harry vært på tur i Sør-Afrika, og for første gang har de med seg sønnen Archie på et offisielt oppdrag.

Inntil nå har den fire måneder gamle gutten ikke vært å se, og fansen har spurt seg hvor han er.

Onsdag viste de imidlertid frem sønnen for de oppmøtte i Cape Town. Han var med da prinseparet møtte erkebiskop Desmond Tutu, og satt på armen til mamma.

Kledd i lyseblått

Archie var kledd i en liten, blåstripet bukse og en hvit genser, som matchet Meghans blå og hvite kjole.

Se bildene i bildekarusellen øverst i saken.

Han strålte i armene til mor, og så ut til å trives godt med både de mange kameraene til stede, og med å møte fredsprisvinneren. Archie fikk også et kyss på pannen av Tutu.

I MORS ARMER: Archie på utenlandstur.
I MORS ARMER: Archie på utenlandstur. Foto: Reuters

– Han liker damene. Han kommer til å bli en kjekkas, spøkte Tutus datter, som også var med på besøket, ifølge E! Online.

Overlatt til nanny

De første dagene av turen var prinsen overlatt til parets egen nanny. De reiser nemlig med et reisefølge på 13 personer, som inkluderer både barnepasser og frisør.

Paret har vært på museum, besøkt en moské og en rekke veldedige organisasjoner på sin ferd i Sør-Afrika. De har også tatt seg tid til å snakke med folkemassene mens de passerte på den innholdsrike turen.

– Magisk

Det var i mai at Meghan og Harry fikk sitt første barn, ganske nøyaktig ett år etter bryllupet sitt i fjor. I etterkant har Meghan fortalt hva hun synes om rollen som mamma.

– Det er magisk. Det er helt utrolig. Jeg har de to beste guttene i verden, så jeg er virkelig lykkelig. Det er fantastisk å være forelder, jeg elsker å ha mitt eget lille nøste av lykke, sa hun den gang.