Barca-sjefen med betryggende ord etter Messi-skade

Lionel Messi startet sin første kamp for sesongen etter en leggskade, men måtte ut etter én omgang spilt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendrag i vinduet øverst!

Barcelona-Villareal 2-1

Sju poeng etter fem kamper, et ydmykende 0-2-tap for Granada og en manager under hardt press.

Med andre ord et gunstig tidspunkt for Barcelona å få Lionel Messi tilbake i startoppstillingen på.

Den argentinske magikeren brukte ikke lang tid på å markere seg. Før engang seks minutter var gått, stod han for en smart cornervariant.

Det resulterte i at Antoine Griezmann kunne nikke inn ledelsen fra kloss hold.

Messi skadet

Midtveis i første omgang holdt imidlertid hele Camp Nou pusten. Messi, som startet sin første kamp for sesongen etter en leggskade, gikk ned for telling. 32-åringen fikk så behandling av legeteamet utenfor banen.

Den argentinske magikeren klarte å fullføre omgangen, men ble byttet ut i pausen. Etter kampen kom Ernesto Valverde med en betryggende melding til Barcelona-fansen.

Lionel Messi fikk behandling av legeteamet etter å ha gått ned for telling.
Lionel Messi fikk behandling av legeteamet etter å ha gått ned for telling. Foto: Lluis Gene

– Han følte litt ubehag i adduktormuskelen, så vi ville ikke ta noen sjanser, sa Barcelona-sjefen, ifølge klubbens nettsider.

Drømmescoring

Før skaden hadde Barcelona-fansen derimot mye å juble for da det var duket for Arthur Melo. Den brasilianske midtbanespilleren fyrte av fra 27 meter, og kunne knapt drømt om et bedre treff.

– Det der er kunst! Han står jo omtrent helt stille. Det er strak vrist, og ballen ligger omtrent stille i luften. Du kan lese merket på ballen, kommenterte TV 2s Simen Stamsø-Møller begeistret.

Like før pause reduserte Santi Cazorla for Villareal. Også han med et langskudd, men ikke en umulig avslutning for Marc-André ter Stegen å ta.

– Det er ikke supert keeperspill. Det ser litt pussig ut, men det er et nydelig skudd fra Cazorla, konkluderte Stamsø-Møller.

Uten Messi på banen ble det ikke flere scoringer. Barcelona står nå med ti poeng etter seks kamper, ett bak erkerival Real Madrid med én kamp mer spilt.

PS! Onsdag kan du se Mallorca-Atlético Madrid på TV 2 Sport 1, TV 2 Sport Premium eller Sumo fra kl. 18.55.