PÅ OFFISIELL TUR: Meghan og Harry er på offisielt oppdrag i Sør-Afrika sammen med sønnen Archie. Men foreløpig holder de sønnen skjult.
PÅ OFFISIELL TUR: Meghan og Harry er på offisielt oppdrag i Sør-Afrika sammen med sønnen Archie. Men foreløpig holder de sønnen skjult. Foto: Facundo Arrizabalaga/Pool via REUTERS

MEGHAN OG HARRY:

Er på første offisielle tur som familie – men hvor er lille Archie?

Alle venter på at den fire måneder gamle prinsen skal dukke opp på kongelig tur i Sør-Afrika.

Fire måneder gamle Archie er med på sin aller første kongelige tur, sammen med mamma Meghan Markle og pappa prins Harry.

Turen har gått til Sør-Afrika, der de kongelige er med på en rekke arrangementer.

Mandag kunne oppmøtte så vidt spotte den lille prinsen i mammas armer, idet familien ankom Cape Town og skulle gå av flyet. Da hadde han på seg en liten, hvit lue med dusk, ikke ulik lua som prins Harry selv hadde i Dianas armer da han var fire måneder gammel.

– Hvor er Archie?

Men etter det har ingen sett den lille babyen. Prinseparet har nemlig møtt folkemassene, vært på museum, besøkt en moské og møtt en rekke veldedige organisasjoner – uten Archie.

UTE PÅ TUR: Harry og Meghan på vei til en lokal organisasjon på Monwabisi-stranda i Cape Town. Foto: Chris Jackson/Pool via REUTERS
UTE PÅ TUR: Harry og Meghan på vei til en lokal organisasjon på Monwabisi-stranda i Cape Town. Foto: Chris Jackson/Pool via REUTERS

Publikum hadde møtt opp langs gatene, og det er ingen tvil om at de ventet på å få se den lille prinsen.

– Hvor er Archie? spurte flere av de oppmøtte, ifølge People.

– Han sover! svarte prins Harry da.

Han fortalte at den lange flyturen hadde tatt på for babyen.

– Han er ikke gretten, han er bare utslitt!

For mens Meghan og Harry haster fra post til post på programmet, er Archie overlatt til parets egen nanny, som også er med på turen. I tillegg til barnepasseren, har prinseparet med seg hele 12 personer til Sør-Afrika – deriblant en egen frisør.

Håper å vise frem Archie

En kilde i prinseparets følge har fortalt til People at de håper å få vist frem Archie i løpet av turen, men at det er vanskelig å koordinere med spebarnet.

Det var i mai at Meghan og Harry fikk sitt første barn, ganske nøyaktig ett år etter bryllupet sitt i fjor. I etterkant har Meghan fortalt hva hun synes om rollen som mamma.

– Det er magisk. Det er helt utrolig. Jeg har de to beste guttene i verden, så jeg er virkelig lykkelig. Det er fantastisk å være forelder, jeg elsker å ha mitt eget lille nøste av lykke, sa hun den gang.