Antonio Brown varte bare elleve dager hos New England Patriots.
Antonio Brown varte bare elleve dager hos New England Patriots. Foto: Lynne Sladky

Ny sjokkerende vending i NFL-såpeopera

Antonio Brown (31) fikk bare én kamp på elleve dager som spiller for New England Patriots.

Stjerne-mottakeren har hatt noen turbulente måneder, som endte med at han åpningshelgen i NFL ble frigitt av Oakland Raiders og signert av superbowlmester New England Patriots.

Men nå, bare elleve dager senere, er han frigitt av Patriots.

– Vi verdsetter innsatsen fra mange de siste elleve dagene, men vi føler at det nå er på tide å gå videre i en annen retning, heter det fra Patriots.

Årsaken er at det i løpet av hans korte karriere hos laget er kommet en anklage om voldekt fra en kvinne og en anklage om seksuell trakassering fra en annen. Brown benekter anklagene sterkt.

Nike har også kuttet sin sponsoravtale med 31-åringen.

Antonio Brown, som bare kalles AB, hadde landet en treårskontrakt med en verdi på 500 millioner kroner med Oakland Raiders, men en bisarr frostskade etter kryoterapi, krangling med NFL om hvilken hjelm han kan bruke, bøter fra klubben for manglende oppmøte på trening og til slutt åpen krangel med Raiders' general manager Mike Mayock endte tiden hans der før han fikk spilt en eneste kamp.

Brown spilte da Patriots slo Miami Dolphins 43-0 og skulle – inntil beskjeden om frigivelse kom fredag – spilt mot New York Jets søndag. Patriots har fått mye negativ oppmerksomhet på grunn av voldtektsanklagene mot Brown. Nå virker det som om de fikk nok.