TYVERI: Her stod de tre motorsyklene helt til det torsdag ble oppdaget at de var stjålet.
TYVERI: Her stod de tre motorsyklene helt til det torsdag ble oppdaget at de var stjålet. Foto: Skodje Trialklubb

Motorsykkelklubb frastjålet sykler for over 100 000 kroner

Skodje Trialklubb fortviler etter at de ble frastjålet tre motorsykler med en samlet verdi på godt over 100 000 kroner.

Syklene ble stjålet fra klubbhuset til sykkelklubben og tyveriet ble oppdaget torsdag.

– Dette er helt tragisk for oss og det rammer hele virksomheten vår, sier Bente-Olin Nilsen, fra Skodje Trialklubb.

Trialklubben i Skodje i Møre og Romsdal tilbyr ungdommer i lokalmiljøet helt ned i 5-årsalderen trening på klubbens egne motorsykler.

– Vi har per nå flere som står i kø som vil starte hos oss. Den ene sykkelen som ble stjålet skulle blant annet brukes til nybegynnerkurs for barn og unge, så dette er skikkelig bittert. Jeg må innrømme at det faktisk gjør meg rasende, sier Bente-Olin Nilsen fra Skodje trialklubb.

Tre sykler stjålet

Innbruddet ble oppdaget da torsdagens trening skulle til å starte. Da stod døra åpen og tre motorsykler var borte. Bente sier det er spesielt surt at det skal gå utover unger og ungdom.

– Vi kommer oss videre fra dette men det er et skikkelig skudd for baugen. Det er tredje gangen vi har innbrudd, og nå må vi vurdere om vi skal sette i verk ekstra sikkerhetstiltak for å sikre oss mot nye innbrudd.

STOD DER: To av syklene tilhørte medlemmer av klubben. Den tredje var en nyinnkjøpt motorsykkel som var eid av klubben selv. Foto: Skodje Trialklubb
STOD DER: To av syklene tilhørte medlemmer av klubben. Den tredje var en nyinnkjøpt motorsykkel som var eid av klubben selv. Foto: Skodje Trialklubb

Skodje Trialklubb ble startet opp for over 30 år siden, og har rundt 60 aktive medlemmer.

Ny sykkel

Den nyeste sykkelen er kjøpt for midler klubben mottok fra Sparebanken Møre i sommer. Tyveriet svekker tilbudet til klubben og de har nå sett seg nødt til å avlyse treninger der klubb-motorsyklene skulle benyttes.

Trialklubben oppfordrer folk som har hørt eller sett noe som kan være relevant med tanke på tyveriet om å ta kontakt med politiet.

– Vi skal i løpet av formiddagen foreta en åstedsundersøkelse. Vi følger opp alle opplysninger vi får inn i saken. Vi håper på å finne ut av hvem som står bak tyveriet, sa operasjonsleder ved Møre og Romsdal politidistrikt, Borge Amdam, til TV 2 fredag morgen.