BEDRE TIDER: Nick Carter og broren Aaron Carter på et event i Beverly Hills i California da stemningen var litt bedre. February 12, 2005
BEDRE TIDER: Nick Carter og broren Aaron Carter på et event i Beverly Hills i California da stemningen var litt bedre. February 12, 2005 Foto: Mirek Towski

Brødrene Nick og Aaron Carter i full krig etter besøksforbud

Backstreet Boys-stjernen Nick Carter er bekymret for brorens mentale helse og har søkt om besøksforbud for lillebroren Aaron etter at han skal ha kommet med trusler mot familien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det stormer rundt brødrene Nick (39) og Aaron Carter (31) på Twitter om dagen.

Det hele skal ha startet etter en Facetime-samtale mellom sistnevnte og søsteren Angel Carter, den 7.august i år.

I følge TMZ skal søsteren ha blitt bekymret da lillebroren Aaron uttalte at han hørte stemmer i hodet og hadde tenkt på å drepe babyer. Han skal også ha nevnt storebror Nick Carters gravide kone og sin daværende kjæreste Lina Valentina som mulige ofre.

Søsteren skal ha varslet politiet dagen etter, som møtte opp for å undersøke tilstanden til artisten.

Besøksforbud mot broren

Natt til onsdag twitret Nick Carter at han og søsteren har bedt om besøksforbud mot broren.

– Etter nøye vurdering er min søster Angel og jeg lei oss for at vi er nødt til å søke besøksforbud mot vår bror Aaron i dag, melder den Backstreet Boys-stjernen.

– I lys av Aarons stadige mer alarmerende oppførsel, og hans nylige tilståelse om at han har tanker og intensjoner om å drepe min gravide kone og ufødte barn, hadde vi ikke annet valg enn å gjennomføre alle mulige tiltak for å beskytte oss selv og vår familie.

Han avslutter innlegget med å skrive at han og søsteren elsker sin bror, og at de håper han får den hjelpen han trenger før han skader seg selv eller andre.

Fyrer løs

Meldingen ble ikke tatt godt i mot av bror Aaron Carter, som like etter har svart med et titalls tordenmeldinger tilbake mot broren.

– Broren min tok akkurat ut besøksforbud mot meg. Og jeg ble stevnet, lol, svarer Aaron Carter.

– Ha et fint liv. Vi er ferdige, Nick.

Han påstår videre at han ikke har møtt broren på fire år.

– Jeg er forbløffet over anklagene mot meg. Jeg ønsker ikke å skade noen, spesielt ikke familien min, mener lillebroren.

Aaron Carter skal i forrige uke ha stilt opp i et intervju med «The Doctors» hvor det skal ha kommet frem at han er diagnostisert med psykiske lidelser som angst, schizofreni og bipolaritet.

Minstebror Carter stilte også opp denne uken opp hos «TMZ Live» hvor han fortalte at han hadde våpen «ladd og klar» da politiet igjen hadde besøkt han for en ny sjekk.

Drar inn Paris Hilton og tidligere voldtektsanklager

De siste twittermeldingene fra Aaron Carter har utviklet seg i stadig mer alvorlig karakter.

Yahoo Entertainment har publisert en rekke av meldingene. Lillebroren trekker blant annet inn en sak fra 2004, hvor Nick Carter ble anklaget for å ha vært voldelig mot Paris Hilton, som han datet den gangen.

– Jeg har aldri blitt anklaget for voldtekt flere ganger, eller banket Paris Hilton. Hvem er voldelig? tordner Aaron Carter, samtidig som han tagger Hilton i meldingen.

Han følger også opp med flere meldinger og nevner blant andre Melissa Schuman, Kaya Jones, Willa Ford og Tanya Jane - som tidligere har ført ulike anklagesaker mot storebroren Nick.

Samtidig nevner han journalisten Aphrodite Jones og foreslår at hun bør lage en «R. Kelly-aktig dokumentar», og påstår at alle kvinnene han har nevnt vet sannheten, og «kan snakke når de er klare».