FREMRAGENDE: Virgil van Dijk er strålende fornøyd med Liverpools prestasjoner hittil denne sesongen.
FREMRAGENDE: Virgil van Dijk er strålende fornøyd med Liverpools prestasjoner hittil denne sesongen. Foto: Andrew Couldridge/Reuters

Ingen panikk i liverpool-leiren etter napoli-tapet:

– Vi har spilt strålende siden starten av sesongen

Virgil van Dijk lar seg ikke stresse av Napoli-tapet. Han er ikke enig med dem som mente kampen ble en «oppvekker» for Liverpool. Søndag gjester de Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var ingen panikk i Liverpool-garderoben etter 0-2-tapet for Napoli i Champions League tirsdag, skal vi tro Virgil van Dijk.

For Liverpool-stopperen hevder nederlaget ikke blir sett på som noen oppvekker for de regjerende CL-mesterne, som også så langt er ubeseiret i Premier League denne sesongen.

– Det føltes ikke som noe «wake-up call». Jeg synes begge lag var fullt fokusert på kampen og det føltes som at det skulle bli uavgjort, men straffesparket endret hele kampen. Men dette er ikke noe oppvekker for oss, vi har spilt strålende siden starten av sesongen, så det er ingen grunn til panikk, sier van Dijk til Liverpool Echo.

Van Dijk mener de har mange positive ting å ta med seg fra kampen, selv om det endte med tap mot italienerne.

– Vi spilte bra, vi presset dem og skapte sjanser. Det eneste som ikke var positivt var sluttresultatet, sier nederlenderen og legger til:

– Jeg synes ikke resultatet gir et korrekt bilde av kampen. Jeg synes vi var mye bedre enn forrige sesong, men vi tapte igjen.

Neste kamp i Champions League-gruppespillet for Liverpool er mot Erling Braut Haalands Red Bull Salzburg. 19-åringen imponerte stort da han scoret hat trick i Champions League-debuten mot Genk tirsdag.

Søndag gjester Liverpool London og Chelsea i Premier League. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium og Sumo fra kl.17.00.