NEDERLAG: Real Madrid-manager Zinedine Zidane under onsdagens Champions League-kamp mellom PSG og Real Madrid. Kampen endte 3-0 til PSG etter blant annet to scoringer av tidligere Real Madrid-spiller Angel Di Maria.
NEDERLAG: Real Madrid-manager Zinedine Zidane under onsdagens Champions League-kamp mellom PSG og Real Madrid. Kampen endte 3-0 til PSG etter blant annet to scoringer av tidligere Real Madrid-spiller Angel Di Maria. Foto: Thomas Samson

– Man bør være bekymret. Zidane er ikke kvalifisert

Den tidligere Real Madrid-spilleren Predrag Mijatović med hard kritikk etter onsdagens tap mot Paris Saint-Germain.

PSG - Real Madrid 3-0

Det er dagen derpå for Real Madrid. Trener Zinedine Zidanes retur til Champions League ble ikke som forventet.

Onsdagens 0-3-tap i Paris sitter langt inne for den spanske storklubben. Lagets svake prestasjoner og mangel på å skape sjanser, preger overskriftene i spanske medier.

Tidligere Real Madrid-spiss Predrag Mijatović, som spilte i klubben fra 1996 til 1999, kommer med skarp kritikk mot Zidane i radioprogrammet "El Larguero", ifølge Marca.

Usedvanlig svak opptreden

– Man bør være bekymret, og man bør se etter løsninger, for foreløpig ser jeg ikke at Zidane er kvalifisert til å se etter en løsninger, for laget må forbedres på alle måter, sier Mijatović som påpeker at han ikke hadde forventet en så svak opptreden fra «Los Blancos».

– Jeg hadde ikke forventet slikt spill av et PSG med så mange skader, men jeg forventet et nytt spill fra de. Samtidig var jeg trygg på at Real Madrid hadde en god mulighet til å gjøre en god kamp, og representere seg på best mulig måte i en turnering de har skrevet historie i de siste årene, sier den tidligere spissen.

Mijatović er bekymret for hvordan sesongen vil fortsette hvis laget leverer prestasjoner som mot PSG videre i sesongen.

– PSG var veldig overlegen på alle måter. Real Madrid eksisterte praktisk talt ikke, og det bekymrer meg mye, fordi denne sesongen ser ut som i fjor og det er veldig bekymringsfullt, understreker han.

Hard kritikk

Kritikken mot Zidane har haglet på sosiale medier etter onsdagens tap i Paris. Tidlig torsdag publiserte BBC Sport på Twitter et spørsmål om Zinedine Zidane er rett mann for storlaget fra den spanske hovedstaden.

Flere har engasjert seg i BBCs tweet, deriblant brukeren @rmluca1 som kaller seg for «Zidane out», skriver følgende:

– Han har ikke forbedret seg noe som helst, han har ikke lært noe i tiden han ikke var trener. Ronaldo reddet ham, skriver Twitter-brukeren og viser til perioden Zidane hadde en pause fra trenerjobben i 2018/2019-sesongen.

Mens en annen mener det ikke vil ta lang tid før en gammel Real Madrid-kjenning er på plass i sjefsstolen.