Napoli - Liverpool ser du på TV 2 Sport Premium 1 eller TV 2 Sumo fra 20.00!

Jürgen Klopp vurderer flere endringer på laget til tirsdagens Champions League-kamp mot Napoli.

– Konkurransen om plassene i laget er stor, hvis startelleveren ikke presterer, så står andre klare til å fylle plassen, sier Liverpool-manager.

Liverpools kampprogram er alt annet enn rolig de neste tre ukene. De neste 21 dagene skal Liverpool spille syv kamper.

Lørdagens 3-1 seier mot Newcastle startet rekken av viktige kamper for Klopp og Liverpool, som har fem poengs luke ned til Manchester City etter fem ligakamper. Det betyr Klopp må rotere mye mer på startoppstillingen enn hva han har gjort så langt i sesongen.

Roser Oxlade-Chamberlain

Liverpool-kaptein Jordan Henderson forventes å være tilbake i startoppstillingen etter han satt på benken mot Newcastle.

Klopp trekker frem Alex Oxlade-Chamberlains gode start på sesongen, som har vært på banen i fire av fem ligakamper denne sesongen, og har imponert Klopp.

– Da "Ox" spilte skikkelig bra mot Southampton, ble det et "ooh" for alle. Du skulle sett på treningen. Alle ville vise seg frem, "Jeg er klar, du kan bruke meg", forteller Liverpool-sjefen.

Klopp mener det er flere spillere som utfordrer startoppstillingen, og trekker blant annet frem Xherdan Shaqiri og Naby Keita.

– For eksempel så har "Shaq" (Xherdan Shaqiri) trent i flere uker nå som angrepsspiller. Han er kreativ og et av alternativene vi har, sier Klopp om sveitseren.

Robertson usikker

Andrew Robertson var ikke med på gårsdagens trening etter smellen han pådro seg under Newcastle-kampen i helgen. Robertson er fortsatt usikker til tirsdagens kamp mot Napoli, og vil derfor gjennomføre en fysisk test i løpet av tirsdag.

– "Robbo" trente ikke i dag, så vi må vente og se, sa Klopp til Liverpools hjemmeside mandag ettermiddag.

Divock Origi fikk en lettere ankelskade mot Newcastle. Den belgiske landslagsspilleren er ikke lenge ute, hevder tyskeren.

– Status på "Div" er at det er ikke en stor skade. Vi forventer han er ute i en eller to uker. Det spørs når han kan takle smerten, men det går fint, sier Klopp.

Førstekeeper Alisson Becker er fortsatt skadet. og det samme gjelder den engelske høyrebacken Nathaniel Clyne. Naby Keita er ennå ikke kommet tilbake i full trening, etter skaden han pådro seg i Afrikamesterskapet tidligere i sommer.

Forøvrig kan Roberto Firmino få sin 200 kamp for Liverpool tirsdag kveld.