DEBUTEN: Nicklas Bendtner spilte sin første kamp for FC København søndag, men det endte med 1-2-tap for Hobro.
DEBUTEN: Nicklas Bendtner spilte sin første kamp for FC København søndag, men det endte med 1-2-tap for Hobro.

Bendtner innrømmer: Var mest opptatt av å tjene penger i RBK

Nicklas Bendtner (31) hevder han vurderte å legge opp da han ikke fikk spille i Rosenborg. Søndag fikk han debuten for FC København i 1-2-tapet for Hobro.

Nicklas Bendtner fikk fem kamper denne sesongen for Rosenborg, men havnet ute i kulden etter 0-3 for Molde i slutten av april.

Helt på tampen av overgangsvinduet ble Rosenborg omsider kvitt Bendtner da FC København hentet dansken hjem.

I et intervju med dansk TV3 innrømmer Bendtner at han vurderte å legge opp.

– Jeg var i en livssituasjon som gjorde at jeg var i tvil om jeg i det hele tatt ville fortsette karrieren, sier Bendtner, som ifølge BT skal ha hatt en årslønn på fem millioner kroner.

– Jeg hadde ikke gløden og gnisten på det tidspunktet, og jeg var på en eller annen måte mer opptatt av å tjene penger enn å bidra, sier han.

Nicklas Bendtner fikk debuten for FC København da han ble byttet inn på stillingen 1-2 med tjue minutter igjen å spille av bortekampen mot Hobro, men han kunne ikke hindre at det ble tap. Tidligere FCK-spiss Julian Kristoffersen fra Horten scoret 1-0-målet til Hobro i åpningen av kampen.

– Jeg gleder meg til å få hundre prosent fokus igjen, og at det ikke skal være så mye utenfor banen. Jeg vet at en del av gamet er å gjøre intervjuer, men jeg vil gjerne la føttene snakke på banen, sier Bendtner i intervjuet med TV3.

Etter ti serierunder ligger FC København på andreplass i Superligaen med fire poeng opp til ledende Midtjylland.