Barndomskameratene senket Wolves

Hat trick fra Tammy Abraham og perletreff fra Fikayo Tomori ga storseier til Chelsea borte mot Wolverhampton.

Wolverhampton - Chelsea 2-5 (0-3)

Se sammendrag fra kampen i vinduet øverst!

Chelsea leverte et fyrverkeri av en førsteomgang borte mot Wolverhampton og tok en solid 5-2 seier, signert to barndomskamerater.

Tammy Abraham (21) og Fikayo Tomori (21) har vært venner siden de ble en del av Chelseas ungdomslag som syvåringer.

De to publiserer hyppige innlegg på sosiale medier med hverandre, hvor de ofte beskriver reisen de har hatt sammen fra starten på deres fotballkarrière.

Søndag var de begge i startelleveren og ble suksessoppskriften for manager Frank Lampard da Chelsea tok sin andre seier for sesongen.

Etter å ha vært på lån hos Brighton, Hull og Derby startet Tomori sin første kamp på Stamford Bridge mot Sheffield United forrige serierunde. I sin andre kamp mot Wolverhampton lørdag takket forsvarspilleren for tilliten ved å skru ballen i krysset fra 30 meter og noterte seg sin første scoring for Chelsea.

Abraham har vært på lån i Bristol, Swansea og Aston Villa og kom også tilbake til Chelsea i 2019. Etter de fem første seriekampene står unggutten med syv mål, tre av dem mot Wolverhampton lørdag. Dermed er han nå toppscorer i Premier League, én scoring mer enn Manchester Citys Sergio Agüero.

Slik var kampen

Wolverhampton hadde aldri en sjanse mot Chelsea og gikk på sitt femte strake tap for sesongen. En blytung start på sesongen for «ulvene».

Tomori åpnet målkontoen for Chelsea etter drøye halvtimen før Abraham økte til 2-0 tre minutter senere. Fire minutter før pause økte samme mann til 3-0. Marcos Alonso la inn og Abraham fikk stå uforstyrret og headet ballen sikkert i mål.

21-åringen og Chelsea var ikke ferdig og ti minutter etter pause sto det 4-0 på resultattavlen. Abraham fikk med seg ballen etter oppspill fra Jorginho, fintet bort Coady og satte ballen i det lengste hjørnet.

I det 69. minutt ble det ny scoring for Abraham, men denne gangen på feil side av banen. Headingen fra Romain Saïss gikk via hånden til Abraham og i mål. Dermed fikk Wolves en redusering.

Fem minutter før slutt reduserte Patrick Cutrone ytterligere til 2-4, men selv om Wolves slapp mer til i andreomgang, var det Mason Mount og Chelsea som satte kronen på verket.