MÅLLØS: Nicklas Bendtner spilte en reservelagskamp for FC København, men gikk målløs av banen. Foto: Niels Christian Vilmann
MÅLLØS: Nicklas Bendtner spilte en reservelagskamp for FC København, men gikk målløs av banen. Foto: Niels Christian Vilmann

Bendtner målløs i FCK-debuten

Det ble ingen mål på Nicklas Bendtner da han fikk sine første minutter for FC København i en reservelagskamp mot Brøndby tirsdag.

Den danske spissen hadde ikke spilt kamp siden han var i aksjon for Rosenborg mot Molde 28. april. I tirsdagens kamp spilte han første omgang for sin nye klubb.

Ifølge nyhetsbyrået hadde den kamprustne Bendtner flere svake avslutninger og pasninger. Like før pause var han nær scoring med en heading, men Brøndby-keeper Michael Tørnes stengte målet.

Sigurd Rosted spilte reservelagskampen for Brøndby. FCK vant 2-0 etter scoringer av Viktor Fischer og Mohamed Daramy.

Tidligere tirsdag ble det kjent at reservelagskampen måtte flyttes fra FCKs treningsanlegg, og at den dermed ikke kunne vises på TV.

Offisielt het det at kampen ble flyttet på grunn av værmeldingene, men det handlet også om sikkerhet, uttalte FCKs pressesjef Jes Mortensen til Ritzau.

– Dagens andrelagskamp kan ikke spilles på «Nummer 10» som planlagt. Dette på grunn av massivt regn i København. Begge klubber arbeider nå med å finne en alternativ bane til å få gjennomført kampen. Det betyr også at den planlagte TV-produksjonen ikke blir gjennomført, het det på FCKs nettsted.

Kampen har hele tiden vært lukket for publikum. Mediene var derimot invitert, men slik ble det likevel ikke.

(©NTB)