Martin Laumann Ylven spår tabellen sammen med våre eksperter på Røverstaden i Oslo, tirsdag kveld. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Martin Laumann Ylven spår tabellen sammen med våre eksperter på Røverstaden i Oslo, tirsdag kveld. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto: Roald, Berit

– De får nok ammunisjon etter kveldens tips

I kveld kan hockeyfansen for første gang se våre eksperter og gjester tippe Get-ligaen live fra scenen i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På torsdag droppes pucken for første gang denne Get-liga sesongen. Stavanger Oilers tar i mot Stjernen mens Narvik, som det aller første laget fra Nord-Norge i Get-ligaen får besøk av Storhamar til kamp på TV 2 Sport 2.

– Det har vært en travel sommer for alle klubbene. Flere lag ser sterke ut. Etter kveldens sending vil forhåpentligvis hockeyfolket ha litt bedre oversikt før pucken droppes og i hvert fall nok ammunisjon til å ta seg gjennom sesongen, sier kommentator Jonas Bariås og smiler.

Våre hockeyeksperter og gjester skal igjen forsøke seg på å tippe utfallet av årets Get-liga, men for første gang går de live på scenen med publikum i salen da de spiller inn podcasten Hockeyprat-tabelltips spesial.

– Lagene i toppen er det vanskeligste å skille. De har alle sine styrker, men også noen sårbarheter. De har økonomien til å forsterke og treffer bra på spillerne de henter midt i sesongen. Jeg tror det kommer til å bli jevnt, men at skillet mellom nedre og øvre halvdel blir litt større enn i fjor, sier kveldens vert, Jonas Bariås.

Han skal sammen med Bjørn Erevik, Dima Smirnov og tidligere iskriger, Martin Laumann Ylven presentere sin tabell på Røverstaden i Oslo, tirsdag kveld kl. 19.00. Det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til kveldens arrangement.

– Dima, Bjørn og jeg har gått gjennom alle lag, spiller for spiller, trener for trener og skal presentere vårt tabelltips. I tillegg får vi besøk av Martin Laumann Ylven, som har vært en av ligaens aller største profiler de siste årene. Han har garantert en del underholdende historier å komme med.

– Vi håper at så mange som mulig dukker opp på Røverstaden i kveld og sier sin mening om vårt tabelltips, avslutter Bariås.