Graham Hansen med scoring i tidenes første El Clásico for kvinner

Caroline Graham Hansen (24) fikk en flott start på Barcelona-karrieren. Hun var involvert i to scoringer da laget vant 9-1 i sesongåpningen mot det nye Real Madrid-prosjektet CD Tacón.

DEBUT: Caroline Graham Hansen fikk en strålende start i Barcelona-trøyen lørdag. Foto: Marit Hommedal

Selv om nykomlingen CD Tacón på papiret ennå ikke har blitt Real Madrid, så ble kampen mot Barcelona omtalt som det første El Clásico på kvinnesiden noensinne, skriver svenske Aftonbladet.

Den norske landslagsprofilen hadde målgivende pasning på hjemmelagets 4-0-scoring, og satte selv inn 6-1-målet da CD Tacon ble knust 9-1. I tillegg var det hun som hadde innlegget da gjestene scoret selvmål til 3-0.

24-åringens scoring var en avslutning fra kloss hold.

Med resultatet spretter storklubben rett opp på tabelltopp etter én serierunde. Graham Hansen ble byttet ut etter 74 minutter på stillingen 7-1.

Lagvenninne Jennifer Hermoso scoret hattrick i storseieren.

Tidligere denne uken ble det klart at Graham Hansen er blant tre nordmenn som er nominert til verdenslaget i fotball. Det er også Ada Hegerberg og Maren Mjelde.

Barcelona-spilleren var toneangivende da Norge denne uken slo England i en landskamp på Brann stadion. Hun ble matchvinner med en flott scoring noen minutter før slutt.