«Iskrigerne»-profilen om forholdet til Nora Mørk: – Vi møttes på sosiale medier

Forrige uke annonserte Martin Laumann Ylven på sin Instagram-konto at han nå legger hockeyskøytene på hylla. Dermed får han mer tid til å pleie kjærligheten med håndballstjerne Nora Mørk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«De siste sesongene har vært preget av skader, det har vært tøffere og tøffere å komme tilbake. Derfor er det nå på tide og legge skøytene på hylla for min del og gå videre i livet med masse nye prosjekter», skrev Ylven da han annonserte at han legger opp.

30-åringen har spilt i Vålerenga siden han kom fra Lørenskog i 2015. De siste sesongene har det spesielt vært en skulder- og en hofteskade som har satt ham ut av spill.

– Det er dette jeg har holdt på med hele livet, så det er klart det er litt vemodig å ta det valget, men nå følte jeg det var min tid, og derfor var det også litt deilig å få det sagt og forholde seg til det, sier han til God morgen Norge.

Mer tid til kjærligheten

I mai bekreftet håndballstjernen Nora Mørk at hun og Martin Laumann Ylven er kjærester og nå får Ylven mer tid med henne.

– Vi ble kjent gjennom sosiale medier. Jeg sendte en melding for lenge siden som ble ignorert, og så kom det til slutt en liten respons på et bilde. Da tok jeg sjansen, og det lønte seg, sier Ylven lattermildt.

Se dette innlegget på Instagram

Du og jeg ❤️🇬🇷

Et innlegg delt av Martin Laumann Ylven (@martinlaumannylven)

Mørk har nettopp opplevd et skademareritt igjen. Etter å ha kjempet seg tilbake etter en langvarig skade, gikk det galt allerede i første kamp for hennes nye klubb CSM Bucuresti. Korsbåndet røk, og håndball-VM uteblir.

– Hun er ved godt mot under omstendighetene. Hun er operert, og operasjonen gikk fint. Nå har hun startet rehabiliteringsprosessen. Hun jobber mot å kunne spille håndball igjen så fort som mulig, forteller kjæresten.

Han legger til at det viktigste han kan gjøre i denne situasjonen er å være en støttende og motiverende kjæreste.

Blir ikke sofagris

Til tross for at Martin Ylven har spilt sin siste profesjonelle hockeykamp, kommer han ikke til å ligge på latsiden fremover. Helse og trening er fortsatt en stor del av livet hans.

– Det er noe eget å være i en idrettsboble, bo i en garderobe og være med gutta så mange timer om dagen, men jeg synes det har blitt enklere å starte et godt karriereliv etter idretten. Jeg synes idretten har åpnet mange flere dører nå enn tidligere, sier han.

Nå jobber han som personlig trener for bedrifter og privatpersoner, og ser lyst på fremtidsplanene. Likevel understreker han at ingenting er som livet i en hockeygarderobe.

– Du er gutt og ung så lenge du er i en hockeygarderobe, det er også derfor mange vil spille så lenge som mulig, tror jeg.