Seks personer omkom i ulykken ved Alta lørdag.

Søndag kveld ble navnene på fire av de som omkom i ulykken offentliggjort. Markus Vonheim (19), Kine Johnsen (20), Robin Karlsen (20) og Kevin Berg (20) mistet livet i helikopterulykken.

Mandag ble navnet på den siste passasjeren offentliggjort i samråd med de pårørende. Benedikte Hyld Mella (22) fra Alta var om bord i helikopteret, opplyser politiet i en pressemelding.

Navnet på den 27 år gamle svenske piloten er ennå ikke gjort kjent.

Internasjonal bistand

De fem passasjerene på helikopteret var alle fra Alta, og skulle delta på Høstsprell-festivalen i kommunen.

Helikopterturen er en tradisjon for festivalen, og flere sto i kø. Selve turen gir passasjerene mulighet til å se hele festivalområdet ovenfra.

Politiet og Havarikommisjonen fortsatte mandag arbeidet på ulykkesstedet. Representanter fra fransk havarikommisjon, flyprodusenten Airbus og motorprodusenten bistår også i arbeidet.

Sivilforsvaret bistår med søk i området rundt havaristedet for å avklare om noe av helikopteret har falt av før ulykken.

Ber folk ta kontakt

Politiet har avhørt flere vitner som så helikopteret. Politiet har også sikret seg videoer, men på en pressekonferanse mandag morgen sa lensmann Øyvind Lorentzen at de ikke har opplysninger om at det finnes video fra selve ulykken.

– Dersom det er personer som befant seg i Kvenvikområdet og som har observert noe som kan ha betydning for etterforskningen, ønsker vi at de tar kontakt på tlf 02 800 hvis de ikke allerede har vært i kontakt med oss, uttaler lensmannen i en pressemelding mandag.