Solskjær om Sánchez: – Han trengte å dra

Alexis Sánchez til Inter var nødvendig, mener Solskjær som snakket med pressen i dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær møtte i dag pressen før bortekampen mot Southampton lørdag. Som ventet fikk nordmannen blant annet spørsmål om Alexis Sánchezs låneavtale med Inter som ble klar torsdag kveld. Chileneren lånes ut til den italienske klubben frem til sommeren 2020.

– Sánchez trengte å dra. Han har vært her i 18 måneder nå, og det har ikke funket helt for ham her. Å starte litt på nytt og spille fast, score mål, det er det beste for alle. Vi kommer til å se Romelu Lukaku og Alexis spille hver helg vi nå, sier Solskjær.

– For noen uker siden sa du at Alexis kunne bli bra for United denne sesongen, hva har forandret seg?

– Jeg tror fremdeles han kommer til å bli bra, men for Inter. Vi måtte ta en avgjørelse her, jeg stoler på Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood til å være våre spisser. Vi har gode vinger i Tahith Chong, Andreas Pereira, Daniel James. Vi har mange alternativer, og for meg er det nå tid for gutta våre å kjenne på det presset og ansvaret om å spille mer, være mer robuste og være klar for å spille 5 kamper på rad. Vi er klare for det både fysisk og mentalt nå.

Også Chris Smalling forlater trolig Manchester United til fordel for Roma:

– Denne muligheten for Chris Smalling dukket opp nå nylig. Vi snakket sammen i går, jeg har seks friske og raske midtstoppere og jeg kunne ikke love Chris å spille regelmessig. Han er på flyet dit nå. Jeg tror han vil få det fint der borte (i Roma), det er en stor klubb. Ikke så mange engelske spillere som har spilt i Italia, så er sikker på at han vil komme tilbake sterke og bedre.

Så langt står Solskjær og Manchester United med 4 poeng etter 3 kamper. Lørdag møter de Southampton borte, den kampen kan du se på TV 2 Sport Premium og Sumo fra klokken 12.00.