Politiet har fått inn flere tips om skoen som har lagt igjen dette fotavtrykket.
Politiet har fått inn flere tips om skoen som har lagt igjen dette fotavtrykket. Foto: Terje Pedersen

Har fått inn flere tips etter sko-bilde

Politiet har mottatt flere tips etter at de gikk ut med bilder av et skoavtrykk funnet i hjemmet til forsvunne Anne-Elisabeth Hagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Noen av tipsene handler om sko, men også om andre forhold, opplyser politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt i en pressemelding.

Han vil ikke gå nærmere inn på hva disse tipsene dreier seg om, men sier at de håpet på en bedre respons enn de har fått til nå.

– Vi gjentar derfor budskapet om at vi ønsker å komme i kontakt med alle som har kjøpt Sprox-sko hos Sparkjøp, kontant, og i størrelsene 44 til 46, om å ta kontakt med politiet, sier Brøske.

Hagen forsvant fra hjemmet sitt 31. oktober i fjor. Politiet gikk først ut med informasjon om saken 9. januar i år. Politiet opplyste da om at hun trolig var bortført, men sa like før sommeren at de mener hun kan være drept og at bortføringen er iscenesatt for å skjule drapet.

Politiet gikk onsdag ut med bilder av et skoavtrykk som er funnet inne i boligen.

– Dette avtrykket er det eneste der vi så langt ikke har klart å identifisere en eier eller bruker. Avtrykket er funnet på et sted som tilsier at det tilhører en gjerningsperson, sa Brøske onsdag.

(©NTB)