United-spiller advares:

– Det er et veldig tungt stempel å få

TV 2-kommentatorer mener Daniel James (21) må passe seg for ikke å få et rykte på seg for å filme etter å ha blitt straffet for det i to kamper på rad.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Daniel James har scoret to mål på sine tre første kamper for Manchester United, men waliseren har også pådratt seg to gule kort, begge for å ha filmet i de to siste kampene.

– Jeg synes den mot Wolverhampton var grei, men mot Crystal Palace var feil, vurderer TV 2-kommentator Kasper Wikestad i Premier League-podkasten.

Se situasjonene i videovinduet øverst!

– Men det er fort noe som ikke er så trivelig som kan henge ved en ung spiller, sier han.

Tror dommerne følger med

TV 2-kommentator Espen Ween mener det ikke stor rolle om dommeren tar rett eller ei.

– Det vil stå gult kort for filming. Det er ikke alle som sjekker om han faktisk blir tatt, så det er et veldig tungt stempel å få, sier Ween, som mener Daniel James må passe seg i fremtiden.

– Det ligger i bakhodet til dommerne, selv om de sier at det ikke gjør det. De gjør research og ser hvem som faller lett. Publikum på alle baner begynner å pipe med en gang han faller, men han er en spiller med stor fart, så det skal ikke så mye til om noen kommer borti ham i den farten, mener Ween.

Daniel James var Ole Gunnar Solskjærs første kjøp som Manchester United-manager da 21-åringen kom fra Swansea i Championship i sommer.

Solskjær: – Han er en ærlig fyr

Solskjær nekter for at James filmet på noen av situasjonene som endte med gult kort. Nordmannen er bekymret for at James' rykte kan bli skadet.

– Derfor tar jeg det opp her, for han er ikke den type spiller. Han kommer til å fortsette å løpe fort, og i begge episodene ser du at det er kontakt. Han er en ærlig fyr som spretter opp, løper og presser, uttalte Manchester United-manageren etter lørdagens 1-2-tap for Crystal Palace på hjemmebane.

– Noen ganger blir han sparket ned, mens andre ganger er han i stor fart og det trengs kun litt kontakt for å gå overende, fortsetter Solskjær.

Etter drømmestart på sesongen med 4-0-seier over Chelsea har Manchester United kun tatt ett poeng på kampene mot Wovlerhampton og Cystal Palace.

Se Southampton mot Manchester United på TV 2 Sport Premium og Sumo lørdag fra klokken 13.00.