Nora Mørk ser ut til å være forfulgt av uflaks. Etter å ha kjempet seg tilbake etter et langvarig skademareritt, gikk det galt allerede i første kamp for hennes nye klubb CSM Bucuresti.

I supercupen mot Ramnicu Valcea pådro Mørk seg en skade i venstre kne. Nå er det konstatert en båndskade som er så alvorlig at 28-åringen må operere.

Ifølge CSM Bucuresti vil Mørk være ute i flere måneder.

– Jeg kan ikke tro at jeg har så mye uflaks. Jeg er veldig lei meg for denne skaden, akkurat nå som alt gikk bra og jeg var i god form, sier hun til klubbens nettsider.

– Jeg er lei meg for at jeg ikke vil være i stand til å spille med jentene fremover. Jeg ville virkelig spille og hjelpe laget med å nå alle målene våre, fortsetter hun.

Skal undersøkes i Norge

På det norske landslaget avventer de foreløpig situasjonen til de selv har fått undersøkt Mørk.

– Vi har valgt å ta henne hjem for å undersøke skaden i Oslo, sier landslagslege Anne Froholdt til TV 2.

Derfor vil hun foreløpig ikke uttale seg om skadeomfanget.

– Vi vil ikke trekke noen konklusjoner før vi har sjekket henne og sett bildene, vi vet mer onsdag kveld, sier Froholdt.

Mange kneoperasjoner

Mørk har en lang historie med kneskader. Korsbåndet røk i februar 2018, men hun håpet å bli klar til EM i desember samme år. En meniskskade satte en stopper for den drømmen, og hun var ute i flere måneder før hun gjorde comeback i vår.

Før de to siste operasjonene hadde hun tre operasjoner i hvert kne - altså åtte operasjoner totalt. Dersom CSM Bucuresti har rett i at hun nok en gang må operere, vil hun altså være oppe i ni.

Søndagens kamp var Mørks første for Bucuresti etter overgangen fra Györ. Hun scoret fire mål på fem skuddforsøk i det som endte med 29-23-seier over Ramnicu Valcea.

Norge spiller en 4-nasjonersturnering i Stavanger i slutten av september. Der venter Brasil, Japan og Argentina.

VM går i Japan i november og desember.