HORTEN: Tre gutter ble utsatt for grov vold natt til lørdag. Politiet står foreløpig uten mistenkte.
HORTEN: Tre gutter ble utsatt for grov vold natt til lørdag. Politiet står foreløpig uten mistenkte. Foto: Peder Gjersøe

Mistenker flere gjerningsmenn: Gutt i tenårene kritisk skadd etter grov vold

Politiet står uten mistenkte etter at tre utenlandske gutter ble utsatt for grov vold i Horten natt til lørdag. En gutt er kritisk skadd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klokken 05.00 natt til lørdag ble tre gutter, som alle er av utenlandsk opprinnelse, utsatt for grov vold i Horten sentrum.

En av de fornærmede er 18 år og to har fylt 19 år. De fornærmede er bekjente av hverandre.

To av guttene ble fraktet til Ullevaal sykehus.Tilstanden til én av de er kritisk. Den andre gutten hadde først status om som alvorlig skadet, men det viser seg å ikke være så alvorlig som antatt, opplyser politiet.

Politiet har fått avhørt to av guttene, men står fortsatt uten mistenkte, og ber publikum om tips.

– Nå jobber vi med å samle inn informasjon. Vi har vår formening om hendelseforløpet, og antar at det er flere gjerningsmenn, sier politiadvokat Pernille Nordendal.

Lite informasjon

Nordendal kan ikke si noe om hvordan volden har blitt utført. Hun ønsker heller ikke å kommentere om det er blitt brukt noe våpen i volden.

Politiet har fått avhørt to av de fornærmede, samt flere vitner.

– Vi har foretatt flere avhør. To av de fornærmede er avhørt, også har vi avhørt noen andre som har status som vitner,

– Kontakt oss

Politiet presiserer at de ønsker tips i saken.

– Vi ber om at de som kan ha informasjon om saken ringer oss. Ikke bare fra folk som har sett hendelsen, men også de som bor i Horten eller har vært der i tidsrommet, sier Nordendal.

– Om publikum tror de har sett eller hørt noe unormalt, eller om de har observert noe de stusser på, så må de ringe, sier politiadvokaten.