Real Madrid snublet

Real Madrid hadde seieren i lomma, men en sen utligning ga 1-1 og poengtap hjemme mot Valladolid i La Liga lørdag.

Real Madrid - Valladolid 1-1

Se sammendrag i vinduet øverst!

Med til historien hører det at Real Madrid trengte hele 82 minutter på å ta ledelsen i sesongens første kamp foran egne fans på Santiago Bernabéu. Franske Karim Benzema sto bak målet som så ut til å ha avgjort kampen for hovedstadsklubben.

Minuttet før full tid ble Valladolids Sergi Guardiola spilt alene gjennom Real Madrid-forsvaret, og mot hjemmelagets keeper Thibaut Courtois gjorde han ingen feil.

Real Madrid satte inn en siste desperat offensiv, men lyktes ikke med å tvinge fram et seiersmål på overtid.

Trener Zinédine Zidane hadde noe overraskende funnet plass til både James Rodríguez og Gareth Bale i startoppstillingen til lørdagens kamp. Bale og Rodriguez er spillere klubben skal ha forsøkt å selge i sommerens overgangsvindu.

Innbytter Luka Jovic var nær ved å få en drømmedebut på hjemmebane for Madrid, men den tidligere Bundesliga-spillerens avslutning før pause traff tverrliggeren.

Real Madrid har fire poeng etter to kamper i La Liga. Sevilla topper med full pott.

Se Barcelona mot Real Betis på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sport 1 og Sumo søndag kveld fra klokken 20.30. Kampstart er klokken 21.00.