KAN GI SEG i 2022: Jürgen Klopp.
KAN GI SEG i 2022: Jürgen Klopp. Foto: Dave Thompson

Avslører når han kan komme til å gi seg som trener

Jürgen Klopp kom med stort hint om når han kan komme til å legge opp som trener etter å ha mottatt prestisjetung pris av tysk avis.

Jürgen Klopp ledet Liverpool til topps i Champions League forrige sesong, og laget var bare ett poeng fra å snyte Manchester City fra å vinne Premier League-tittelen.

Sent tirsdag kveld mottok Jürgen Klopp prisen som årets trener av den tyske storavisen Bild på grunn av sine bragder som Liverpool-manager.

Men etter å ha mottatt prisen kom Klopp med et aldri så lite hint om når han kan komme til å slutte som fotballtrener.

52-åringen hevdet at han kan komme til å gi seg når kontrakten med Liverpool går ut i 2022.

– Ikke bli overrasket!
På spørsmål om hva som var de neste målene i hans trenerkarriere etter å ha vunnet Champions League, svarte han nemlig følgende, ifølge Bild:

– Jeg håper at vi kan fortsette som nå, men om to eller tre år vet jeg ikke hva som kan skje. Kanskje jeg kommer til å pensjonere meg, sa Klopp og gliste, før han ble litt mer alvorlig:

– Jeg sier ikke at det nødvendigvis kommer til å skje, men om det skjer, så håper jeg ikke at dere blir overrasket, mente han.

Klopp har fullført sine kontrakter i alle klubbene han har vært trener. Når den nåværende kontrakten med Liverpool går ut om tre år, så har suksessmanageren vært i klubben i sju år – like lenge som han trente de tyske klubbene Mainz (2001 – 2008) og Dortmund (2008-2015).

Salah: – Jeg blir!
Liverpool-stjernen Mohamed Salah har samtidig uttalt seg om sin fremtid på Anfield etter at Sky Sports-eksperten Gary Neville påstod at storscoreren kom til å forlate klubben ved sesongslutt.

– Salah kommer til å forlate Liverpool om 12 måneder. Du kan se det allerede. Jamie Carragher vet det, men han vil ikke si det. Han kommer til å forlate Liverpool, jeg kan garantere det, mente Gary Neville, ifølge The Daily Mail.

Salah selv avviser i et intervju med CNN påstandene fra Neville på det sterkeste, og bekrefter at han ikke har noen som helst planer om å forlate de regjerende Champions League-mesterne.

– Jeg stortrives i Liverpool. Jeg trives i byen, jeg elsker fansen og de liker meg. Jeg er veldig glad for å spille for denne klubben, slår han fast.

Salah startet alle de tre kampene for Liverpool forrige uke som endte med 4-1-seier mot Norwich i Premier League, seier mot Chelsea i Supercupfinalen, og 2-1-seieren mot Southampton på søndag.