SYK: Juventus-trener Maurizio Sarri kan miste Serie A-åpningen på grunn av sykdom.
SYK: Juventus-trener Maurizio Sarri kan miste Serie A-åpningen på grunn av sykdom. Foto: Jonathan Nackstrand

Juventus-trener Sarri fikk påvist lungebetennelse – kan miste serieåpningen

Juventus-trener Maurizio Sarri får behandling av medisinsk personell etter å ha fått påvist lungebetennelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Serie A-giganten Juventus har mandag kveld sendt ut en pressemelding som omhandler trener Maurizio Sarris helse.

Den italienske treneren ble syk forrige uke og mottok medisinsk behandling ved flere anledninger. Han stod også over treningskampen mot Triestina lørdag.

Juventus opplyser at Sarri, som forrige sesong ledet Chelsea til topps i Europaligaen, har pådratt seg lungebetennelse etter å ha slitt med influensa en periode.

Den tidligere Napoli -og Chelsea-treneren er kjent for å være en storrøyker, noe som kan ha forverret influensatilstanden hans, skriver Football-Italia.

– Maurizio Sarri gjennomgikk medisinske undersøkelser i helgen. Han var tilstede på JTC Continassa mandag (Juventus' treningsanlegg, red. anm), hvor han koordinerte arbeidet til trenerteamet. Dessverre kunne han selv ikke delta på treningsfeltet fordi han har slitt med influensa den siste uken, heter det i pressemeldingen fra Juventus, som fortsetter:

– Mandag kveld gjennomgikk han flere undersøkelser og det ble bekreftet at han har fått påvist lungebetennelse, som han trenger spesifik behandling for. Treneren har gitt tillatelse til klubben om å opplyse om hans helsetilstand, heter det videre fra Juventus.

Ifølge italienske medier er det usikkert om Sarri blir friskmeldt tidsnok til å være på trenerbenken under Juventus' serieåpning mot Parma kommende helg.