TILBAKE I ITALIA: Etter å ha vært i Frankrike de siste tre årene er Mario Balotelli igjen tilbake i Serie A, denne gang for Brescia.
TILBAKE I ITALIA: Etter å ha vært i Frankrike de siste tre årene er Mario Balotelli igjen tilbake i Serie A, denne gang for Brescia. Foto: Boris Horvat

Mario Balotelli klar for ny klubb

Mario Balotelli (29) er tilbake i Italia etter tre år i fransk fotball.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brescia bekrefter at de har signert Mario Balotelli. Spissen kommer gratis etter at kontrakten med Marseille løp ut i sommer.

Brescia rykket opp til Serie A forrige sesong og er fra Balotellis hjemby. Kontrakten strekker seg over flere år, opplyser klubben.

Balotelli har de siste tre sesongene spilt i Ligue 1 for Nice og Marseille etter at Liverpool kvittet seg med ham i 2016.

29-åringen var vidunderbarnet som aldri ble det mange trodde han skulle bli. I 2010 ble han solgt fra Inter til Manchester City, men tre år senere var han tilbake i Italia og Milan.

Liverpool og Brendan Rodgers tok sjansen på den skandaleomsuste angriperen da de solgte Luis Suárez til Barcelona i 2014, men det ble med én sesong på Anfield for Balotelli.

Først ble returnerte han til Milan på lån, før han gikk permanent til Nice. Etter to og en halv sesonger byttet Balotelli til konkurrenten Marseille.

Balotelli har tidvis gammel klasse i Frankrike, og var tilbake på det italienske landslaget da Roberto Mancini tok over. Spissen leverte imidlertid ikke varene da han fikk sjansen og var ute av den forrige troppen til Mancini.

Nyopprykkede Brescia åpner sesongen hjemme mot Cagliari søndag 25. august. Allerede i andre serierunde skal Balotelli til San Siro og Milan.