SPEIL-SELFIE: Romelu Lukaku har lagt ut et bilde av seg selv i bar overkropp.
SPEIL-SELFIE: Romelu Lukaku har lagt ut et bilde av seg selv i bar overkropp. Foto: Instagram / @romelulukaku

Lukaku slår tilbake med lettkledd bilde

Romelu Lukaku (26) viser fingeren til kritikerne etter snakk om vekten hans.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inter har brukt nesten 650 millioner kroner for å få tak i Romelu Lukaku, men belgieren skal ha kommet overvektig fra Manchester United, ifølge italienske Corriere dello Sport.

Lukaku, som skal veie 104 kilo – minst fire kilo menn enn det Inter mener er ideelt, skal stå i fare for å miste Serie A-åpningen mot Lecce 26. august på grunn av overvekten.

Den tidligere Manchester United-spissen hevder imidlertid å være klar til kamp, for han har tatt et bilde av seg seg selv og sine synlige magemuskler og delt på Instagram.

– Ikke verst for en feit gutt, skriver Lukaku, som også har lagt til en langefinger-emoji.

Het Laatste Nieuws skriver at Lukaku veide 100 kilo allerede i Anderlecht som 16-åring. Da han ble Chelsea-spiller, veide han ifølge den belgiske avisen 101 kilo. I Everton skal han ha vært én til to kilo lettere.

Samme avis skriver at Lukaku ble satt på en diett i fjor for å gå ned i vekt. Lukakus tidligere assistenttrener på Belgia, Thierry Henry, har ment at Lukaku bør gå ned i vekt for å bli enda friskere og holde ut i 90 minutter.

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville slaktet angriperen tidligere i sommer.

– Han innrømmet at han var overvektig! Han er over 100 kilo. Han er en Manchester United-spiller. Han kommer til å score mål og gjøre det bra for Inter, men uprofesjonalitet er smittsomt, skrev Neville på Twitter.

Med Mauro Icardi i fryseboksen, er det sannsynligvis den 17 år gamle angriperen Sebastiano Esposito som vil starte ved siden av Lautaro Martínez i Inter-angrepet mot Lecce dersom blir Lukaku blir veid og funnet for tungt.

Det vil i så fall være Serie A-debuten til talentet, som har imponert i sommerens treningskamper.