DÅRLIG STEMNING: Politiets bilde av den tidligere superstjernen etter at hun ble pågrepet for vold mot tre politimenn.
DÅRLIG STEMNING: Politiets bilde av den tidligere superstjernen etter at hun ble pågrepet for vold mot tre politimenn.

«Melrose Place»-stjerne dømt for vold mot politimenn

Skuespiller Heather Locklear er dømt for vold mot politimenn som rykket ut til hjemmet hennes i fjor, etter meldinger om husbråk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Heather Locklear møtte opp i retten på fredag, godtok hun tiltalepunktene mot seg. Hun var tiltalt for vold mot politiet. Hendelsen skjedde da politiet i fjor rykket ut til tv-stjernens hjem i California.

Locklear ble dømt til 120 dagers fengsel, men slipper å sone hvis deltar i et rehabiliteringsprogram. Hun fikk i tillegg tre års prøvetid, ifølge CNN.

Synlig merke

Ifølge en nødsamtale gjengitt på TMZ, var det broren til Heather Locklear som ringte politiet da han kom hjem til at Locklear og kjæresten kranglet.

Ifølge politiet hadde kjæresten til Locklear et stort synlig merke etter krangelen. Da politiet prøvde å arrestere skuespilleren skal hun ha gjort seg svært vanskelig. 56-åringen skal ha slått og sparket tre politimenn.

Skuespilleren ble til slutt satt i håndjern og fraktet til sykehuset for en evaluering.

Trøblete karriere

Den 56 år gamle skuespilleren er mest kjent for rollen som Amanda Woodward i Melrose Place. I Norge ble serien sendt på TV 3 fra 1992 til 1999.

Stjernen har hatt en trøblete karrière etter at serien endte, og har blant annet slitt med narkotika, blitt arrestert for fyllekjøring og hatt problemer med reseptbelagte medisiner.